изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:04 EEST
Лъснаха скандални порно СНИМКИ на Зори, заставяна от съученички да прави орален секс с момчета за пари, а в основата се оказа ма    
Новини
Скандал между ученички в интернет се пренесе вчера в благоевградско училище. Майка на ученичка вV СУ огласи с виковете си втория етаж на школото, гневна срещу педагози и съученици на дъщеря й. На това стана свидетел вчера малко след 10 часа репортер на „Струма“. От кабинета на директорката М. Тричкова се чуваха виковете на родителката, която заплашваше на висок глас с полиция, прокуратура, съд… Малко по-късно репортерът ни се опита да разговаря с Г. Чучукова, за да разбера причината за нейния гняв и недоволството, но тя отказа да коментира.



Оказа се, че причина за агресията на майката са твърденията й, че дъщеря й Зора, дванадесетокласничка, е били набита от две свои съученички – Христина и Надя, в неделя малко след 18 часа пред спирката  на магазин „Валан” в жк „Еленово”. Освен това според родителката момичетата карали детето й да взема наркотици и й крадели парите.

За боя Г. Чучукова сигнализирала в неделя надвечер класния ръководител на 12 „б” Мариела Насина.

Разбирайки за случая, вчера сутринта директорката М. Тричкова извикала в училището и двете страни, за да изяснят ситуацията. Така в 10 часа в директорския кабинет се събрали Галина Чучукова, абитуриентките Надя и Христина, която бе заедно с майка си Ася Христова, и бабата на момче от класа, дошла за подкрепа на Г. Чучукова. 15 минути по-късно Г. Чучукова напусна кабинета, но се оказа, че малко по-късно се е върнала.

За разлика от нея, майката на Христина – Ася, разказа своята гледна точка. Тя заедно с дъщеря си, класния им ръководител и другото обвинено момиче разговаряха с директора близо 4 часа. Дванадесетокласничките обясниха, че около 18,15 ч. са се спречкали със съученичката си Зора пред автобусната спирка. В опит да си изяснят кой какво казал за другия, те започнали да си разменят реплики. Христина показа и част от мобилната си комуникация със Зора. В един от последните си разговори в петък Зора пита съученичката си кога ще й върне 10-те лв., обвинява я, че е с абстиненция и други подобни…


„Зора скочи да ме удари и Надя я хвана за якето, като без да иска, го скъса на рамото. Тогава тя се обърна и ритна Надя в областта на опашката, където има операция, аз се уплаших за нея и ударих един шамар на Зора”, сподели Христина, категорична, че не са пребивали съученичката си. Абитуриентките се питаха защо, след като Зора е сигурна в твърденията си, не присъствала на „очната ставка“ в директорския кабинет.

„Не оправдавам детето си, наистина е ударила шамар на Зори, но тя й е посегнала и дъщеря ми е реагирала”, коментира Ася Христова. Тя призна, че познава отлично майката на Зора – Галина, тъй като живеят в един квартал, заедно са раждали децата си, които тръгнали заедно и на детска градина.

„Опитах се да разговарям спокойно с Галина и да й обясня, че заради детски разправии от рода на „дай си ми куклите – на ти парцалките“ няма смисъл да стигаме до директорския кабинет и да се излагаме, както й стана. Тя обаче не пожела да ме чуе и на няколко пъти повтори: „Сега ще ви направя известни”. На всичкото отгоре, идвайки тук, се държа неадекватно, говори несвързано… Беше викнала бабата на Кирчо /б.р. – съученик на момичетата/ да прави запис на разговора ни в директорския кабинет. Това е грозно, непристойно и обидно и за директора и учителите – заключи Ася Христова и допълни: – В крайна сметка, виждайки поведението на Г. Чучукова, бабата на ученика се извини и си тръгна”.

Между виковете и крясъците момичетата се опитаха да сигнализират Г. Чучукова, че на Фейсбука на дъщеря й има, по думите им, порнографски снимки. Тя обаче съвсем спокойно им обясни, че качените снимки и интимни части не са на дъщеря й, а на нея.

„Останахме втрещени от изказването на Г. Чучукова, че заедно с дъщеря й ходили на казино, където играели и заедно си „пиели ракията“. Не знам кой как си възпитава детето, но аз с моето говоря постоянно и за дискотеки, и по всякакви теми. Убедена съм, че не пуши трева, готова съм веднага да й направя един тест”, заяви А. Христова. Тя разказа и че дъщеря й има тежки астматични пристъпи и показа рецепта от проф. Бобев. „Какви наркотици и как изобщо Г. Чучукова може да твърди подобни неща”, недоумяваше майката на Христина.

Преди да излязат от кабинета на директорката, дванадесетокласничките и майката многократно се извиниха за създалата се ситуация и държаха да подчертаят, че се изключително доволни и благодарни на класния ръководител М. Насина и ръководството на училището.

А иначе версията за побой, тормоз и конфликт, лансирана от Зора и майка й, не бе потвърдена от други двама ученици от 12 „б”, също изслушани от директора.  „За пръв път в целия си живот се сблъсквам с такова поведение от възрастен човек. Потресена съм!”, чистосърдечно призна директорката на V СУ Мария Тричкова след срещата си с Галина Чучукова. Директорката сподели, че Зора не е училище, а майка й заявила, че можела да ходи или не, и щяла да я пусне, когато прецени. Ръководителят на учебното заведение изрази готовност да проведе среща и с трите ученички от 12 „б” клас и да разговаря с тях.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

https://struma.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди