изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:59 EET
Загорял младеж смля от бой нюйоркчанка, отказала му орален секс, но му се случи нещо, което не бе очаквал (ВИДЕО)    
По света 39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да отблъсне насилник, който я пребил и опитал да я принуди да му прави орална любов, съобщава New York Daily News. Местната полиция разпространи снимки на голия до кръста заподозрян. Това е 21-годишният Николоас Самару от Тринидад и Тобаго.

 Младият мъж бил на гости на леля си. Заедно с нея и приятелят й били на бар, след това срещнали жертвата и заедно се отправили към жилището на лелята. Малко преди зазоряване Николоас се скарал с домакинята и след бурен скандал двамата с приятеля й напуснали жилището. Останал насаме с новата си приятелка, чужденецът заключил вратата и започнал да я бие. Тя загубила съзнание, а когато отново отворила очи, 21-годишният мъж започнал да я налага с нова сила. Жената отново изпаднала в безсъзнание. Когато отново се свестила, видяла, че Николоас е насочил нож срещу нея. Размахвайки оръжието пред лицето си, той опитал да я принуди да му прави орална любов. Подчинявайки се, тя го ухапала по члена. Докато той агонизирал, тя успяла да избяга. На снимките, разпространени от полицията, заподозреният е запечатан, докато се опитва незабелязано да напусне местопрестъплението.

https://www.blitz.bg

39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да отблъсне насилник, който я пребил и опитал да я принуди да му прави орална любов, съобщава New York Daily News. Местната полиция разпространи снимки на голия до кръста заподозрян. Това е 21-годишният Николоас Самару от Тринидад и Тобаго. Младият мъж бил на гости на леля си. Заедно с нея и приятелят й били на бар, след това срещнали жертвата и заедно се отправили към жилището на лелята. Малко преди зазоряване Николоас се скарал с домакинята и след бурен скандал двамата с приятеля й напуснали жилището. Останал насаме с новата си приятелка, чужденецът заключил вратата и започнал да я бие. Тя загубила съзнание, а когато отново отворила очи, 21-годишният мъж започнал да я налага с нова сила. Жената отново изпаднала в безсъзнание. Когато отново се свестила, видяла, че Николоас е насочил нож срещу нея. Размахвайки оръжието пред лицето си, той опитал да я принуди да му прави орална любов. Подчинявайки се, тя го ухапала по члена. Докато той агонизирал, тя успяла да избяга. На снимките, разпространени от полицията, заподозреният е запечатан, докато се опитва незабелязано да напусне местопрестъплението.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/zagoryal-mladezh-smlya-ot-boy-nyuyorkchanka-otkazala-mu-oralen-seks-no-mu-se-sluchi-neshcho-koeto-ne-be-ochakval-video_news641562.html


  1. Ново зверство на бежанци потресе Германия! Загорял сириец изнасили 18-годишно момиче, после извика още 7 изрода
  2. Загоряла американка покани гаджето си на гости, но когато той й отказа секс, грабна кухненския нож и...
  3. Жена отряза пениса на изневеряващия си съпруг със сатър и го изхвърли през прозореца
  4. Как да разпознаем зверски загорялата жена
  5. НОВ СЕКС СКАНДАЛ В САЩ: Главен прокурор напивал жени и ги изнасилвал
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди