изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:36 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - При много от вас денят ще премине с по-малко психическо натоварване, погрижили сте се за организацията и няма да срещнете затруднения в изпълнението на програмата си.

ТЕЛЕЦ - Ще се мобилизирате за изпълнението на конкретна задача и това ще даде тласък за ново начинание, наистина смело, но с перспективи за кариерата и парите ви.

БЛИЗНАЦИ - При голяма част от вас бизнесът и развитието на делата ви се припокриват, заради което темпото ви продължава с делничната динамика. Всичко това се отразява на стреса.

РАК - Неотложни ангажименти могат да станат причина за временни раздели с близки хора, но това няма да отслаби връзките помежду ви. Придобивки от личен характер.

ЛЪВ - Възползвайте се от благоприятните развития днес и насочете енергията си към полезни и с препратки към бъдещето занимания, давайки път на щастието в живота си.

ДЕВА - За някои от вас денят се свързва с изяви от професионален, политически, бизнес и творчески характер. Представянето ви ще премине на ниво, предвид добрата ви подготовка.



ВЕЗНИ - За добро или не, но успявате да придадете вълненията си на околните. Старайте се да не ги натоварвате излишно с проблемите си. Ще получите развитие на въпрос.

СКОРПИОН - Потиснете раздразнението си, ако възникне такова у вас, с повече търпение и такт ще постигнете напредък и вие добре го знаете. Събитията ще ви създават различно настроение.

СТРЕЛЕЦ - Стройната ви програма и добра организация ще ви позволят да се справите с многото си ангажименти, имате опит с подобна натовареност и ще работите по делата си.

КОЗИРОГ - Доброто ви разположение на духа и вниманието, с което се отнасяте към всичко интересно за вас, ще направят денят ви успешен. Потиснете емоционалната си възприемчивост.

ВОДОЛЕЙ - Запазете добрия тон и ще направите атмосферата по-добра. Позитивното ви отношение към живота ще ви помогне по-лесно да се справите с нещата, които ви затрудняват.

РИБИ - Обвързването ви с нови отговорности е част от програмата ви, за това и умората не би следвало да ви изненадва. Прекалено амбицирани сте, за да оставите от друг да зависят делата ви.





 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди