изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:35 EEST
ПАРИЖ ПАК СЕ БУНТУВА, ПОЛИЦИЯТА ИЗПОЛЗВА ГАЗ И ЖЕСТОКИ МЕРКИ /НА ЖИВО/    
Новини
Първите сблъсъци на \"жълтите жилетки\" с полицията в центъра на Париж завършиха със задържане на двама души, а силите на реда са използвали газ срещу участниците в протеста, предаде ТАСС.




    По данни на телевизия \"Се нюз\" група демонстранти се опитали да разкъсат полицейския кордон на площад \"Шарл де Гол\". Доста дълго време няколко души крещели по полицаите в  непосредствена близост до тях, а демонстранти хвърляли предмети по полицейската верига. Медията не е заснела момента на ареста, но площадът, където е разположена Триумфалната арка, е обгърнат в дим от газови гранати. Малки полицейски отряди се опитват да не допуснат най-активните демонстранти на тротоара.


    По-рано телевизия \"Бе еф ем\" съобщи, че министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер е пристигнал на Шан-з-Елизе, за да подкрепи полицаите в кордона, организиран преди предстоящия протест на \"жълтите жилетки\". Полицията отцепи част от булеварда днес рано сутринта и ограниченията ще бъдат в сила до утре вечер.    




НА ЖИВО ПРОТЕСТА ВИЖТЕ ТУК
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди