изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:45 EET
„БЛАГОТВОРИТЕЛНА КОЛЕДА“ 2018    
КоледаВ навечерието на светлите коледни празници е особено важно да стъпим на здравите основи на морала и ценностите, на духовността и традициите, на грижата за отделния човек. Длъжни сме да направим така, че да дадем надежда и поводи за гордост на всички наши съграждани.

Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки.“ С тези думи започва обръщението към хората на кмета на Община Генерал Тошево Валентин Димитров
„За съжаление, днес много семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки“ – се казва още в предпразничното послание, което е поместено в сайта на общината.
„Благотворителна Коледа” 2018 е техният шанс. Шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.
Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 19. 12. 2018 г. на следната банкова сметка:
Община Генерал Тошево
IBAN BG44CREX92608414708700
Плащане / 445100
Токуда банк – офис Генерал Тошево
Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Община Генерал Тошево.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди