изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:30 EEST
Титлата "Мис Свят - 2018" е завоювана от 26-годишната мексиканка Ванеса Понсе    
Мис & Мистър
Красавицата от Мексико  Ванеса Понсе спечели титлата \"Мис Свят - 2018\" на 68-ия Международен конкурс за красота, който се провежда в курортния град Саня (провинция Хайнан, Южен Китай). Това решение бе взето в събота от журито на световния годишен престижен конкурс.



Второто място бе взето от представителката на Тайланд Николин Пичапа Лимншнукан.

Короната тази година бе връчена от чаровницата от Индия Manushi Chkhillar, която спечели \"Miss World - 2017\".



Последният етап продължи три часа и се състоя от няколко части. Момичетата танцуваха в национални костюми, на обществеността бяха показани и видеоклипове от междинните етапи на състезанието: през месеца преди финалите, бяха представени спортни състезания, ослепително състезание по вечерни рокли, демонстрация на благотворителни проекти и конкурс за таланти.

Като взеха предвид всички постижения, участниците в журито обявиха 30 кандидатки за короната, след това избраха 12 от най-красивите и накрая определиха първите пет, сред които бяха представителки на Беларус, Мексико, Тайланд, Уганда и Ямайка. На всяко от момичетата бе зададен последният въпрос, отговорът на който повлия на окончателното решение на съдиите.

Русия бе представена на състезанието от жителкаа на Якутск, 19-годишната Наталия Строева. Момичето влезе в топ 30.




Конкурс \"Мис Свят\"

Международният конкурс \"Мис Свят\" се проведе за първи път през 1951 г. по инициатива на британския гражданин Ерик Морли и съпругата му Джулия Морли. Според организаторите, целта на събитието е да демонстрира вътрешната духовна красота в комбинация с външната женска хармония и благодат, за да установи принципите на толерантност и благотворителност в света.

На състезанието за тази година присъстваха момичета на възраст от 18 до 26 години от 118 страни и региони по света. Мис Свят се провежда в Саня от 2011 г. насам.
tass.ru / ndtnews.hopto.org




















 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди