изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:19 EEST
НДТ, Добрич, България събитие
[ Добави събитие ][ Назад към 'Моят календар' ]

Април 2018

Mеждународен Еко форум „Опазване на планетата˝ - управлението на отпадъците, рециклиране

Кога: 2018-04-17 @ 16:00 EEST - 2018-04-20 @ 16:00 EEST
Тип на събитието:
Къде: Интер Експо Център
София
Описание: Виа Експо организира международния b2b форум „Save the Planet”, който включва конференция и изложба – място за обмен на идеи и иновативни практики в областта на управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда.
Над 250 бяха участниците в конференцията през 2012- специалисти, мениджъри и консултанти. Представиха се лектори от Австрия, Австралия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Ирландия, Испания, Норвегия и Холандия.

Холандия като световен лидер в развитието и прилагането на екологични практики и ноу-хау беше страна във фокус. В рамките на конференцията и изложбата имаше Колективно участие на холандски фирми, реализирано със съдействието на Икономическия отдел към Посолство на Кралство Нидерландия в България, Нидерландското партньорство в управлението на отпадъците и Нидерландското партньорство в управлението на водите.

Участниците в изложбата имаха възможност за създаване на директни бизнес контакти с мениджъри, инвеститори, представители от общините, финансови интситуции, архитекти, строителни предприемачи и специлисти от всички браншове на икономиката.
Целта на организаторите от Виа Експо е форумът да съдейства за внедряването на иновативни екологични практики, които ще окажат положителен икономически ефект върху устойчивото развитие на региона и ще спомогне в борбата с климатичните промени.
Сред партньорите от чужбина бяха German Water Partnership, European Water Partnership, Netherlands Water Partnership и Netherlands Waste Management Partnership, European Organisation of Strategic Planning, WADE (Световната асоциация за децентрализирано производство на енергия) и др, а от България - браншовите организации: Българска асоциация по рециклиране, Енергийна агенция Пловдив, ИГ Пасивни сгради България, Българска асоциация за изолации в строителството, Българската асоциация по водите.

Организатор: Виа Експо ООД




Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди