изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:46 EEST
ЗАМ.-ОБЛАСТЕН ИСКА ДЕБАТ ЗА УЧИЛИЩАТА | 267 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАМ.-ОБЛАСТЕН ИСКА ДЕБАТ ЗА УЧИЛИЩАТА
Автор: Anonymous да 2010-01-31 @ 21:42 EET

                Г-н зам.областен, дано да наберете смелост и да започнете преструктуриране на училищата в  Добрич. От 20 год. преход ,никой от управляващите в образованието не е поел отговорност за днешното му окаяно състояние. Не е нужно само да се съберат две училища в една сграда, а да се сменят хората, които отдавна са се изчерпали и едва имат сили да ходят на работа, камо ли да да бъдат новатори в образованието. Повечето коментари са гневни,но са истина. Кой не е виждал Нейчев пиян? А Божан Пейчев- ( за него доста се изписа). На кабинетите на директорките на ОУ" Вапцаров", ОУ" Хан Аспарух", СОУ"Л. Каравелов" трябва с големи букви да пише ДИКТАТОР.А Рина Иванова- тя никога и за нищо не поема отговорност.Да сте чули някога да е отговорила конкретно на въпрос?!

           Вие сте бивш директор и едва ли ще застанете срещу доскорошните си колеги ,но ако искате да направите крачка напред ,трябва да си изчистите къщичката. Успех!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди