изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:01 EEST
Завъртя се рулетката за нов директор на НОИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Завъртя се рулетката за нов директор на НОИ
Автор: Anonymous да 2010-02-25 @ 19:26 EET

Според мен нормално е да се заредят оставки. Особено сега, след като НАП и НОИ трябва да работят в много добър синхрон. Държавата е много меркантилна и смята само в пари. А животът е също и качествена грижа за поданиците. Иначе след 10 години просто няма да има Държава.

Ето един нагледен пример от живота - ако загрее една машина, ти се стремиш да намалиш работната температура до оптималната  - правиш допълнителни усилия за подобряване на работните условия. Ако сега си представим, че обществото ни е една машина, то днес държавата спестява от масло и охладителна течност, само и само да достигне някаква производствена норма. В резултат - в един момент се налага основен ремонт и престой. Ще бъдат унищожени важни части и ще бъде изгубено ценно време, което както знаем също има стойност.

n.b.: Мога да дам и пример за господа селскостопанските труженици: Една овца можеш да я доиш през ден и да я стрижеш един път годишно, но... трябва също и да се грижиш за нея качествено. Иначе ще си стрижеш калпака. :-))))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди