изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:42 EET
Петър Бояджиев: Първанов държи всички политици в шах, защото знае чии са парите в офшорките | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Петър Бояджиев: Първанов държи всички политици в шах, защото знае чии са парите в офшорките
Автор: Anonymous да 2011-02-04 @ 11:09 EET
В представянето на Петър Бояджиев МОЖЕ би не умишлено сте пропуснали да отразите една МАЛКА  подробност от неговата биография от по-ново -време-1996г. -  същия бе издигнат за кандидат-президент на България от БСП . След което Конититуционния съд  му отхвърли кандидатурата .поради това ,че не живее в България с постоянен адрес и БСП тогава издигна проф. Маразов.
             А Старозагорския затвор отново е вербован от Първо на ДС , става ДОНОСНИК  и ДОКЛАДВА  на ДС за разговори между другите политически затворници , всички са странили от него и са внимавали какво говорят пред него.Освобождават го 4 г. предсрочно от затвора и ДС организира прехвърлянето му във Франция КАТО АГЕНТ на Първо на ДС. Не случайно после БСП го издига за президент -  ТЯ  - БСП  издига само такива досега - 1992г.-  АГЕНТ на Първо на ДС -  Гиньо Ганев , 1996г. П. Бояджиев и след  това  АГЕНТ на Първо на ДС проф. Маразов ,  2001г. и 2006г.  АГЕНТ на Първо на ДС -- ГОЦЕ - Г. Първанов.         *Това за затвора е описано в спомените на наш добричлия лежал като политически затворник с доживотна присъда от 1973г. до 28.12.1989г.и са били заедно в Старозагорския затвор.
             Така ,че П. Бояджиев е част от икономическата коменклатура на БСП и Първи отдел на  ДС. Затова говори за Иван Костов и П. Стоянов, а не говори за офшорните сметки на фамилии  -  Дойнови,Бокови,Станишеви,Станови,Добреви , Пръмови и най- вече Луканов , който с преждевременното му убийство отнесе със себе си в гроба и номерата на банкожите си сметки в различните офшорни зони, затова сега жена му се оплаква от БЕЗПАРИЧИЕ....Така , че П.Бояджиев   Е ЧОВЕК ПРОДАЛ ДУШАТА СИ  на комунистите и ДС за ЛИЧНИ ОБЛАГИ  въпреки ,че е знаел  , че ДС е ликвидирала майка му в психиетричната клиника, така действаше тогава ДС. Той може да бъде даван само като възможно най-лошия пример за младото поколение и пример що е то Държавна сигурност.
         Жалко за майка  му.           


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди