изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:33 EEST
Приемате ли данъчната политика на управляващите: БСП-НДСВ-ДПС? | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Приемате ли данъчната политика на управляващите: БСП-НДСВ-ДПС?
Автор: Anonymous да 2006-03-31 @ 07:44 EEST
Това не е данъчна, а обирджийска политика!
Но какво има да се чудим на това , след като тази коалиция се състои от същите крадци, мошенници и предатели на всичко българско, които така успешно ни ограбват през последните "демократични" години. Докато не се започне сериозно санкциониране на всеки политик, обещал едно в предизборната си кампания, а вършещ друго, след като влезе във властта (това май са 99,9% от "милите" ни лидери, което автоматично ги прави ЛЪЖЦИ)нищо нормално не може да се случи в тази нещастна държава.
Много ми е жал за трудолюбивите българи, които трябва да дават повече от половината, което изработват с честен труд, на тези свине в София, чудещи се какви нови коли и други привилегии да си гласуват. За целта мисля съвсем скоро да престана да давам моя принос в угояването на политическия елит, като отида да прислужвам на богаташите от така наречените "цивилизовани" страни. Защото на всички е известно, че една икономика се вдига на крака чрез намаляване на данъците и поощряване на инвестициите, а нашите "сладури" и в парламента, и в правителствата, каквото и да обещават, накрая вдигат още данъците и увеличават без това ужасно раздутата държавна администрация.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди