изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:02 EET
ДОБРИЧ ОСТАВА БЕЗ ВОДА И МИНАВА НА ВОДЕН РЕЖИМ | 20 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧ ОСТАВА БЕЗ ВОДА И МИНАВА НА ВОДЕН РЕЖИМ
Автор: Anonymous да 2012-09-13 @ 17:41 EEST
Ние в кой век живеем,бе,хора?Докога ще позволяваме да потъпкват правата ни.Не стига,че плащаме най-скъпата вода,ами на всичко отгоре не можем да я ползваме като цивилизовани хора.Ама това е така ,защото си мълчим безропотно и за съжаление нямаме избор на друг доставчик. И те това го знаят много добре .НЕ Е НОРМАЛНО ДА НЯМАМЕ ВОДА ПО 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО! Не можем ние,съвестните граждани,да понасяме несгоди заради други. Дружеството  ВиК  да си намери  начин за събиране на дължимите суми,ние ли да ги учим какво да направят,нали си имат юристи във фирмата.А като гледам  служителите и на и ВиК ,и на "ЕНЕРГО-ПРО" какви служебни автомобили ползват,все ми на ума ,че това е поради липса на средства!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Затова предлагам да осъдим  както ВиК  , така и "Енерго-ПРО" в Страсбург за нанесени морални,материални щети и причинени неудобства на всички нас,редовните платци.Бъдете убедени,че ще спечелим.Това е начин да ги поставим на мястото им!



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди