изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:42 EEST
Кой има голямата вина за зачестилите убийства и престъпления, извършвани от ученици? | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кой има голямата вина за зачестилите убийства и престъпления, извършвани от ученици?
Автор: Anonymous да 2004-11-16 @ 13:02 EET
Браво на този изчерпателен (първият коментар), но същевременно кратък за обхванатата проблематика и напълно ясен отговор. Всичко в общи линии е точно така. Не съм съгласен само с мнението, че богатите и корумпираните са само в София. Вярно, те се стремят към столицата, но и тук за повечето хора съществуват описаните от Вас проблеми.
Моят отговор бе за системата, въпреки че обществото би могло да я моделира, но не и у нас. Тук системата има интерес обществото да е точно такова. Всеки да се спасява както може. Семейството за съжаление не може да дава пример и да възпитава децата си. Системата непрекъснато създава егоисти, тя иска и семействата да й "помагат".
Вероятно бих дал отговор обществото, ако жестоките престъпления се извършваха от деца без родители, израснали в домове. Но убийствата, повод на които е и отворената тема, са извършени от деца, които имат своите семейства.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди