изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:26 EEST
Синята коалиция няма да издига кандидат за конституционен съдия | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Синята коалиция няма да издига кандидат за конституционен съдия
Автор: Anonymous да 2012-12-02 @ 16:25 EET
ПОЗИЦИЯ НА СДС - ДОБРИЧ
С учредяването през 2001 г. и членството си в Сенатор , бившите депутати от 38-то Народно събрание , искаха да покажат , че са по-висша каста от останалите членове на СДС и по този начин настроиха обикновените членове срещу себе си . Учредителите му , желаеха след края на мандата им , да упражняват сериозно влияние при вземане на политически решения и оформян
е на изборни листи , успоредно на всички нива с партийните ръководства на СДС ! Това , обаче в партия като СДС , трудно може да се случи и на практика ,,сенаторите,, се маргинализираха в СДС и голяма част от тях се самоизключиха , не плащайки членския си внос !
Сега 2012 г. нещата се повтарят , този път с действащи депутати в 41-то Народно събрание , които се опитват да сформират второ ,,парламентарно,, ръководство на СДС . С поведението си - незачитане решенията на органите на СДС и с действията си - опит за създаване на фракция ,,Единство,, , ТЕ на практика искаха да организират свалянето на новоизбрания председател на СДС !
Истинските седесари , държащи на името СДС и партията си , не можеха да останат равнодушни към случващото се и съвсем справедливо , бързо реагираха и отстраниха от редиците си най-агресивните , демонстрирали чрез медиите незачитане на решенията на органите на партията и Устава на СДС .
СДС-Добрич , апелира към всички членове на СДС , да приемат решенията на мнозинството в партията и да съдействат за реализирането им на всички нива ! Предстоят избори и са възможни и нови провокации , подстрекавани от леви опоненти . Нека да покажем , че държим на името СДС и партията си и работим за достойно представяне на следващите избори !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди