изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:27 EEST
Кой има голямата вина за зачестилите убийства и престъпления, извършвани от ученици? | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кой има голямата вина за зачестилите убийства и престъпления, извършвани от ученици?
Автор: Anonymous да 2004-12-01 @ 09:05 EET
смятам че темата е много актуална и проблемът е много наболял в нашето ежедневие.както е казано и в първия коментар наистина не може вината да се хвърли само на един виновкик.аз лично смятам, че всички сме виновни за това което става по улиците.но нашата вина е нищожна просто ние сме подтикнати да правим всички тези глупости най-вече от безпаричие. Може би доста хора няма да се съгласят с мене, но аз лично смятам, че ако всеки беше достатъчно задоволен финансово дори не би се замислил да върши престъпление. Просто в момента аз съм ученик и съм на издръжката на мама и на тате и не бих рискувал да изгубя всичко и да си ороня авторитета само за да си открадна от магазина пакетче дъвки при положение, че мога просто да си ги купя.
Другата причина за престъпленията извършвани от ученици е нарастналата агресия по улиците. Аз лично не мога да си обясня на какво се дължи. Не вярвам, че група момичета биха пребили само момиче от безпаричие. Това са много фрапиращи случай които наистина зачестяват и това не е на добре. Добро впечатление прави, че пред дискотеките има почти по цяла вечер полиция и това предотвратява доста боища тъй като по-голяма част от "хулиганите", които правят боищата из дискотеките са непълнолетни и се страхуват да не нощуват в раионното полицеиско управление.
Смятам, че от всичко което написах става ясно, че най-голяма вина за престъпленията извършени от ученици е на обществото.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди