изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:00 EEST
Фирма Роднилб | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Фирма Роднилб
Автор: Anonymous да 2008-12-08 @ 22:23 EET

Уважаеми Дами и Господа,

Ние сме Българска фирма на име “Роднилб” с предмет на дейност телекомуникационни услуги и Интернет развиваща дейността си в град Варна и искаме да изразим своето лично мнение и отношение по случая за смъртта на 20 годишния студент в София Стоян Балтов, който е бил убит на 04.12.2008 г. в Студентски град в София.
Нашата фирма и цялото ръководство искаме да изразим своите съболезнования на семейството на момчето и на близките му и искаме да помолим ръководителите на съдебните органи и прокуратура в България за едно решително, строго и справедливо дело и съдебен процес на убийците и виновните за смъртта на Стоян Балтов.
Време е да се покаже на обществото като цяло, че държавата и гражданите няма да остават безучастни в тези зверски и нечовешки престъпления и малко по малко трябва всичко това да се спира и ограничава и на обществото да се покаже, че правораздавателната ни система работи и наказва виновните. Само така ще успеем да намалим тези убийства и тази смъртност на младежи в цялата ни страна.
Не може да треперим когато децата ни са на вън на дискотеки и на други обществени места, че може нещо да им се случи или дори най-лошото.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди