изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:35 EEST
Педофилски скандал с български деца сваля Шрьодер? | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Педофилски скандал с български деца сваля Шрьодер?
Автор: Anonymous да 2005-03-31 @ 21:23 EEST
Нека започна от тук. Свобода на шибаното слово.
Всички тук, оплюхте и се изсрахте върху сайта на така наречените бойловери, ок, но мога ли да попитам с какво, във форума си, те нарушаваха закона на БГ. Говоря за форума. И аз съм го виждал, и вие сте го виждали. Със снимките на момчета ли?. Аз не видях и една порнографска снимка там, или пряк текст, в който да подтикват към нещо незаконно. Това, което прочетох беше коментари по филми, които всички гледаме, и огромен списък с правила. Искам да ви попитам, какво лошо намерихте в това и ако изобщо говорим за свобода на словото, то къде е тая свобода тук.
Най-обидното в цялата тази ситуация е, че една крава от дир бг, която се изживява като психоложка и педагожка (поне в тези стаи се навърта) открито нарушава закона, като поства в аватарите си нацисти фрагменти и снимки. ОК. Сега казвате, че е извратено и че за да се любуваш на момчешко тяло, трябва да има задължително сексуален мотив. Е тогава какъв и е на нея сексуалния мотив, и кой тогава е по луд, те или тя. Не искам и дори да коментирам огромния брой сайтове в БГ пространството, които пропагандират нацистите идеи, и то съвсем открито. Без да ползват правила.
http://ssnazi.hit.bg/
http://www.bhbulgaria.com/
http://info.datacom.bg/cum/
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=psiho&Number=1943301788&page=0&view=collapsed&sb=5
Три сайта за три минути, Е честито.
Така, това за свободата на словото. Майната му.
За престъпниците или педофилите или бойловерите.
Са веднага скачате, смърт и линч. Точно като при типично плиткоумните общества, като в любимата САЩ. Бе някой си казал, че сърбите са гадни негри, които бият беззащитните албанци, и аре юруш да помагаме на братския албански народ. Няма значение, че сърбите не са негри, и албанците си имат отделна страна, ама аре да им наложим и на едните и на другите НАШАТА СВОБОДА. Ок, са виждам с тия педофили същата работа. Педофил, бойловер някой се изкряска, и аре юруш всички на смърт. А особено се кефа като тоя някой е ‘ господари на ефира’ Тия са си направо пичове. Аз съм убеден, че с малко повече старание, тия и на папата кокаин ще му пробутат, и ще го изкарат наркодилър. Макар че човечеца не знае вече, и къде се намира. Неусетно с подобни предавания и "обективна" преса леко по леко си се приближаваме до така мечтания - американски начин на живот. - Ми да, знаете ли къде е най силно разпространена така наречената бойлов педофилия, пак там, и не е необходимо да си детектив да разбереш това. Са говорите яко за рецидиви, и педофили, и гейове. Я пак погледнете вестниците малко по внимателно. Кои са така наречените мръсни, гадни, долни, педофили, които изнасилват деца. Ми 100% спрямо статистиките това са си некви диви селяни, и цигани. Поглеждаме същата преса и откриваме на 17 страница с малко прозорче, - селянин блудствал с малолетна. - : - циганин изнасилил еди колко си голямо момче. - Когато става въпрос за мизерните педофилчета, пресата го отбелязва с абзац от три реда. Все едно не се е случило. Обяснете ми какво общо има това с шибания сайт на така наречените бойловери. Някак си не ми се връзва. Или просто тия тъпаци са същите, ама, интелигенция ще кажете вие. Ми може би, бали му майката.
За извратените селяни изроди, и цигани с болно съзнание не ми се говори. Е питайте някой така наречен психиатър, и простичко ще ви обясни, че тия маняци не се интересуват толкова от децата като такива, а търсят максимално лесния начин да задоволят извратения си нагон. За тях както казвате въже и туй то. Няма оправия и, - да, те като излязат от панделата първото, което правят е да си начешат крастата отново. Дали ще е с момченце, момиченце, жена или баба за тях няма значение. Изрода си е изрод.
Ама тука говориме сега за некви типове дето имат може би малко повечко разум от тия. Та даже си имат етичен кодекс и тем подобни нещица. Отхвърлят насилието и говорят за любов и взаимно-нещо си. Говорят, че секса далеч не е на първо място. Ма, това кой да ти го забележи. Щом се говори за деца и възрастни и взаимоотношения треа се говори само за секс. Ми тая пичка горе дето само пръснати черепи и в главата. Що тя да не се възбужда от това, което тя намира за хубаво там или каквото и да е било. Е аз не искам да се възбуди от моята пръсната глава или на съседа ми. Некси извратено, гнусно и НЕЗАКОННО ми изглежда. Ама, щото е пичка, и щот на такива неща не се гледа със секс съзнание, нека си поства мадамата снимките и нека си се възбужда на свобода. Ако обаче мъж постне симпатична муцунка на хлапе в нета, то със сигурност е педо нещо си. Линч за такива. Стигна се до това бащите да не могат да погалят децата си, за да не бъдат разбрани погрешно. А между другото в любимата "свободна" Америка, нямаш право да снимаш детето си на улицата, ако си мъж. Да живее свободата.
Да се върнем на темата.
Когато се извърши някакво престъпление веднага се хвърлят хората да стрелят по виновника, ама никога не си задават тъповатичкия въпрос, що се е стигнало до престъплението, и що на външен вид нормалния човечец прави нещо кофти. Ето прост пример. Единият от двамата заловени е бил преди това жертва. Ми мноо ми е чудно какво е направило, така любимото ми общество, което са иска неговия линч, тогава, когато той е бил жертва, и защо е станал жертва. Много е лесно да изхвърлиш нещо, което се е развалило и да си купиш ново, да де, ама не говорихме ли за ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. Сега усещам как ще започнете да ме плюете и да казвате, че те не са човешки същества, а изроди. Е да, ама и те са били деца. А щом единия учи май в университет, а другият е писател, значи не са от първите изроди, за които говорех.
ЗА ЖЕРТВИТЕ:
Опитайте се да застанете, и да постоите десетина минути, гледайки съмнително в училищен двор. Ми тъпаците от егида ще да ви кажа си вършат работата. А и мноо тъпомислено преувеличена, ми изглежда теорията за стоенето и причакването на ученици пред училището. Та чак ги зарибявали. Е мноо ми е чудно как ще стане това. Бати, вие направихте Бг децата съвсем малоумни бе. От една страна само опявате колко телевизия гледали, колко висели по интернет и как копирали секс крясъците на рападжиите, а сега ми разправяте, че били неосведомени за нападките на педофили. Не ми звучи правдоподобно, някое рапърче или метълче, да се върже на простотиите на някой, който му говори за лапане на пишки или тем подобни. Ма, направо ми е смешно.
Единствено мога да се съглася, че на бойловер може да се върже някое от ония проблемни деца, там аутсайдерите в класа. Тия без мама или татко, В повечето случай без татко. Ама така хубавото ни общество, така приятно прави всичко възможно да изолира тези деца, че как те да не попаднат на куку чичко, дето единствен май ги изслушва. Как го беше казал преди, един от ненормалните педофили, тогава никой не го чу истински май? — ОБИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ ЗА ДА НЕ ГИ ОБИЧАМ АЗ.
Постоянно се говори за детска престъпност, и как трябва да се борим с нея, ама – кур—социални работници в бг още няма. Има некви недоносени студентчета по психология и социология, дето си играят на чичко тревичко, ама тва си е. На даскалите не им се занимава, а и не са научени, да се занимават с проблемните деца, които си имат някакъв проблем вкъщи, или пък нямат ВКЪЩИ. За тия ми добронамерени учители, работата им се изчерпва да се направят на силно интелектуални пред родителя, който пък му дреме на оная работа кви му ги дрънка тая отсреща. А ако е самотен родител, обикновено по цял ден само с това се занимава, да ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И ЛЮБОВ на чадото си.
Много е лесно като се случи нещо всички да го коментират и да се беси наред. То така е станала и френската и руските революции. Искаме хляб и аре напред с вилите и лопатите, ама що няма хляб, ‘ко ти пука ‘ ставай там нечии роб слушай - другаря еди кой си - кво ти дрънка в името на народа, яж шепа ориз и си мисли, че живееш свободно и можеш да мислиш.
Педофили и бойловери е имало, има и пак ще има, както евреи, цигани и негри. Че не могат да се избият всички това е пределно ясно. Идеята ми е да не им се даде на добрите чичковчета да бъдат по-добрите чичковчета. Простичко е, но докато всичките тука само се оплаквате и плюете, и нападате с думи, когато битката е вече свършена, то до никъде няма да се стигне.
Аре сега теглете ми на мен една дебела и дълга, изперете си душичките като до оплюете ония педофили, И бийте един шамар на децата си, че пак нещо ви се праят на мноо умни.
Едно нещо много ми хареса в оня техния сайт на извратеняците. Докато обществото не приеме децата като ЧАСТ ОT НЕГО, а не като някаква странична притурка, ще си има педофилчета, които да си ги зарибяват с простичко внимание и изслушване.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди