изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:00 EEST
ОБЯВИХА НОВ КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР НА ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР | 54 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЯВИХА НОВ КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР НА ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР
Автор: Anonymous да 2009-08-21 @ 01:28 EEST
Петя Манолова, правиш много лоша услуга на Атанас Ганев, като се бъркаш навсякъде където пишат за него. Той е зрял човек и би могъл и сам да се защити. Едва ли има нужда от твоята "подкрепа", освен, ако не търсиш евтина популярност в Добрич. Всъщност... не чувстваш ли, че вече взе много да го излагаш? Защо не пропишеш и ти "поезия" като майка си, та да се успокоиш малко. От коментарите, които прочетох по-нагоре, обаче, поезията не се предава по полов път. По полов път се предават други работи. Не прилича на едно 17г. момиче да ходи по петите на един застаряващ 55годишен мъж и да бърше акото, което той е оставил след себе си. Не си съсипвай живота заради дядо ти Атанас. Интересно е, че в сайта otkrovenia.com, където той публикува като Adonis, ти коментираш само неговите стихове...? А, когато дъщеря му публикуваше, не видях нито един твой коментар под нейните произведения...??? Защо така? Не си ли говорите? Та вие сте почти връснички?
Обявен е конкурс за директор на театъра и ще го спечели този, който има по-добра програма за развитието на този театър през следващите години! Има си министерство на културата за тази цел. Другото са чисти глупости и желание на едно малко глупаво момиченце, непременно да стане "известно" в Добрич, защото то "милото" няма акъл за повече. От години подсмърча в сайта otkrovenia.com като читател. Ако, беше толкова умна... да се прави на адвокат, досега да беше публикувала нещо стойностно там? Ама, то и да му видиш акъла на стария глупак, вместо да я озапти, той и дава крила! Май ще се окажат вярни клюките за лолитката и старчето с оплезен език и похотлив поглед.;) Хахахаха.... голям смях! Човек на стари години като изтрещи.... става за кашмер за зайците!:)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди