изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-07-10 @ 06:08 EEST

Според Вас, на парламентарните избори на 12.05.2013 г. ще бъде ли поставено ново начало за една по-добра за живеене България?

1. Да 29 (29.29%)
2. Не 67 (67.68%)
3. Не ме интересува 3 (3.03%)
Според Вас, на парламентарните избори на 12.05.2013 г. ще бъде ли поставено ново начало за една по-добра за живеене България? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
babet
Автор: Anonymous да 2013-04-03 @ 22:30 EEST
Началото за една по-добра за живеене България се постави с първите демократични избори - преди това: -  не на всеки биваше разрешено  да  пътува зад граница,влючая и СССР; работа (след 1967-8г.) можеше да си намериш само,ако имаш "стабилни връзки" (да имаш близки от тогава управляващата БКП), вече имаше съкращения- според мои съученици безработицата е била от още по-отдавна; да уредиш детето си в детска градина се чакаше ред с месеци; оказа се,че осигуровките за пенсиониране са били правени върху основната заплата за страната, а не върху реално получаваният доход (значи се е крадяло яко и се е лъжело също яко)-нещо,което констатирахме в семейството ни при пенсионирането си; ако си на малко по-престижен пост имаше маса облаги (на по-ниски цени, да не е без хич, апартамент с топлото и двойното ел.захранване ; на много по-ниски цени или хич ,обзавеждане  на жилището; на по-ниски цени продукти от Родопа, обувки от завод Добрич, дрехи ушити по мярка за почти без пари от ТПК"Мир" и много други ) .Няма да коментирам защо на армията  партийни функционери ,които сега получават доста добри , спрямо останалите граждани , пенсии без да са им удържани за това плащаните от всички  "простосмъртни" пенсионни осигуровки - нещо,което между впрочем наблюдаваме,като реалност и днес в сектора на така наречените "държавни служители" , сякаш те са по-българи от всички останали ... И ако искаме да живеем наистина по-добре трябва да помним , да се информираме , да си вадим поука от сторените грешки (не само от своите,а и на другите), да не сме наивници и да вярваме сляпо на казаното от Иван,Драган,Петкан и т.н.
В тази връзка,може би е крайно време следващият парламент да приеме закон за разпространяването на клевети и интриги (казаното по нечий адрес без доказателства), като наложи яки глоби и отнемане лицензията на медията  или лицата,разпространяващи такива лъжи.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди