изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:33 EEST
ДОБРИЧ С ТРИ ХАНДБАЛНИ КВОТИ    
СпортВ неделя юношите старша възраст на хандбален клуб Добруджа ще гостуват във Варна за срещите от турнира за зоналната група “Черно море”.

Възпитаниците на Светослав Божков ще се изправят срещу местните “Локомотив” и “Владислав”. На добричлии им предстоят още два турнира от тази фаза на първенството.
Междувременно станаха известни победителите от регионалните първенства по хандбал за ученици. При момчетата от 5 до 8 клас на финала възпитаниците на ОУ “Бачо Киро” с водач Николай Минчев победиха представителите на СОУ “Стефан Караджа” /Каварна/ с 24:10 гола, като на полувремето двата тима се разделиха при резултат 14:4. Отборът на СОУ “П. Р. Славейков” с треньор Христомир Петков спечели първото място при момичетата в тази възрастова група, побеждавайки тима на ОУ “Добри Войников” с 22:5. Мишо Семов изведе юношите на ПГАС - Добрич, до върха. Неговите възпитаници надделяха с 28:10 над ПЗГ “Темирязев” - Каварна. Девойките на ПМГ “Иван Вазов” пропуснаха да спечелят четвъртата квота за Добрич на областното първенство. След оспорван мач те отстъпиха със 17:18 гола на СОУ “Стефан Караджа” /Каварна/.
Стана ясно още, че зоналните първенства за юношите и девойките, на които Добрич е домакин, ще са на 16 април. Момчетата и момичетата от 5 до 8 клас ще спорят на 23 април в Шумен. НДТ

http://ndtnews.hopto.org/
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ С ТРИ ХАНДБАЛНИ КВОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди