изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:25 EET
МИЛЕН ДОБРЕВ СТАНА ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН    
Атина 2004Българинът Милен Добрев стана олимпийски шампион в категория до 94 кг. в турнира по вдигане на тежести в Атина.
Другият българин Никола Колев в категорията направи три неуспешни опита в изтласкването и не намери място в класирането.
 
прочети повече (627 думи) Коментар
Коментари (0)
Класиране по медали - Атина 2004    
Атина 2004
1. Китай 22 14 10 46
2. САЩ 21 21 15 57
3. Япония 13 6 7 26
*****************************************
 
прочети повече (2 думи) Коментар
Коментари (0)
Подадохме контестация срещу среброто на Йордан Йовчев    
Атина 2004  Атина. Българската делегация в Атина е подала жалба срещу съдийството по време на финала на халки от програмата на спортната гимнастика, в който бългаският ас Йордан Йовчев остана втори с 9,850 т., съобщи Радио “Гонг”.
 
прочети повече (78 думи) Коментар
Коментари (1)
ЙОРДАН ЙОВЧЕВ Е ИСТИНСКИЯТ ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН НА ХАЛКИ, НО КОРУПЦИЯ В СРЕД СЪДИИТЕ И РЕВЕРАНС КЪМ СТАНАЛИТЕ ЗА СМЯХ С ДОПИНГА ГЪ    
Атина 2004

Йордан Йовчев спечели сребърен медал на халки, всъщност златото бе негово, но корупция сред олимпийските съдии изведе на първо място гърка Тампакос, който не заслужаваше дори медал. В душите ни остана болката, че и Олимпийските игри са един скапан битак, що се отнася до спортовете, където има съдийско присъствие, а не метри, килограми и хронометри.

 
прочети повече (68 думи) Коментар
Коментари (2)
Сюрея Айхан опитала да измами ИААФ като сложи чужда урина при допингпроверка    
Атина 2004Европейската шампионка и световна вицешампионка на 1500 метра за жени Сюрея Айхан /Турция/ се е опитала да измами Международната федерация по лека атлетика /ИААФ/, като на допингпроверка се опитала да пробута чужда урина, съобщава Хюриет.
 
прочети повече (144 думи) Коментар
Коментари (0)
Бокс: Борис Георгиев на полуфинал в категория до 64 кг    
Атина 2004Атина. Борис Георгиев си осигури най-малко бронзов медал в категория до 64 кг на олимпийския турнир по бокс в Атина. Българинът бе фантастичен в последните секунди на 1/4-финала срещу Киржан Каримжанов от Казахстан и след победа с 20:18 точки се класира за полуфиналите. ФОКУС/НДТ
 
Коментар
Коментари (0)
Христо Стоичков може да замести Иван Славков в МОК    
Атина 2004  София. Селекционерът на националния отбор по футбол Христо Стоичков вероятно ще е българският вариант за член на Международния олимпийски комитет при очакваното отстраняване на заподозрения в корупция председател на БОК Иван Славков.
 
прочети повече (96 думи) Коментар
Коментари (0)
Хванаха с допинг и олимпийската шампионка в тласкането на гюле    
Атина 2004Атина. Поредният допинг скандал на Олимпиадата в Атина вече е факт. В деня, когато МОК реши да отнеме бронзовия медал и акредитацията за Игрите на гръцкия щангист Леонидас Сабанис, бронзов медалист в категория до 62 кг, представител на медицинската комисия към МОК официално съобщи, че допинг-пробата на олимпийската шампионка в тласкането на гюле Ирина Коржаненко (Русия) също е дала положителен резултат.
 
прочети повече (53 думи) Коментар
Коментари (0)
Класация на държавите по олимпийски медали за всички времена    
Атина 2004   Kласация на медалите за летните олимпийски игри, базирана на "Златна книга на олимпийските игри". Класацията включва и игрите през 1906 година, които не са признати от МОК.
 
прочети повече (36 думи) Коментар
Коментари (0)
Kласация на медалите за летните олимпийски игри Атина 2004    
Атина 2004

България до момента е на 21 място

 
прочети повече (23 думи) Коментар
Коментари (0)
Звездите от Олимпиадата и ”Мис Тяло” се снимаха за Playboy    
Атина 2004

  

6 от най-популярните атлетки на Олимпиада 2004 в Атина позираха за специални Playboy-сесии пред обектива на Арни Фрайтаг.

 
прочети повече (128 думи) Коментар
Коментари (0)
Ивет Лалова спечели серията си на 100 метра    
Атина 2004Атина. Ивет Лалова се класира за четвъртфиналите на 100 метра от турнира по лека атлетика на олимпийските игри в Атина, след като спечели последната 8-а серия с време 11,16 секунди.
 
прочети повече (75 думи) Коментар
Коментари (0)
Съдът не спря скандалното издание на гръцкия “Плейбой”    
Атина 2004  Атина. Августовският брой на гръцкото издание на “Плейбой” няма да бъде спряно от продажба, реши съдът в Атина. Представители на Организационния комитет на олимпийските игри възроптаха срещу редица материали от този брой и поискаха незабваното му спиране от разпространение.
 
прочети повече (80 думи) Коментар
Коментари (0)
Мария Гроздева: Доволна съм, че доставих радост на българите    
Атина 2004

  София. “Много съм щастлива и се гордея, че съм българка. Доволна съм, че доставих радост на всички, които са ми стискали палци тук”. Това бяха първите думи на Мария Гроздева пред журналистите, минути след като слезе от самолета от Атина.

 
прочети повече (215 думи) Коментар
Коментари (0)
Мария Гроздева стъпи на българска земя    
Атина 2004Мария Гроздева стъпи на българска земя. В самолета, с който от Игрите се прибра първата ни олимпийска шампионка от Атина, бяха още бронзовият ни медалист в джудото Георги Георгиев и Таню Киряков
 
прочети повече (136 думи) Коментар
Коментари (0)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди