изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:21 EET
Заложническа драма в Украйна! Задържаха 20 души след престрелка в заведение    
Заложници Около 22 часа (местно време) във вторник група от неизвестни лица е проникнала в заведение в украинския град Одеса, барикадирала се е в помещението и е взела посетителите му като заложници, предава информационната агенция Укринформ, цитирана от "Фокус".
 
прочети повече (57 думи) Коментар
Коментари (0)
Ужас в Москва! Мъж заплашва да взриви Ситибанк, около врата му виси кутия, а от нея стърчат проводници (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО)    
Заложници Неидентифициран мъж заплашва да бомбардира "Ситибанк", която се намира на Никитская улица в центъра на Москва. Това съобщи ТАСС.Човекът е на видима възраст 55-60 години, като около врата му виси една кутия, обвита в жълта лента. Извън кутията стърчат проводници. Мъжът вика и заплашва, че ще взривява. Той се намира вътре в сградата, а при него са двама служители на банката. Не е ясно дали те са му заложници.
 
прочети повече (235 думи) Коментар
Коментари (0)
Извънредно от Париж: Терористи държат заложници в лицей! (ВИДЕО)    
Заложници Терористи превзеха учебно заведение в парижко предградие, съобщават местни медии. В сградата има заложници, съществува опасност от експлозия. На мястото са изпратени антитерористи. Хората, които се намират в близост до лицея, са евакуирани. Улиците са блокирани.
 
прочети повече (11 думи) Коментар
Коментари (0)
Ужас в Калифорния! Крадец на коли взе двама заложници и ги разстреля    
Заложници Въоръжен крадец на коли в американския град Лонг Бийч, щата Калифорния, е взел за заложници двама души и се е барикадирал в къща, за да се скрие от полицията. След известно време престъпникът е застрелял пленниците си и е направил опит да се самоубие, съобщава CBS Los Angeles.
 
прочети повече (137 думи) Коментар
Коментари (0)
Reuters: Около 100 похитители са извършили отвличането на 26 катарски ловци в Южен Ирак    
ЗаложнициБагдад. Около 100 въоръжени мъже отвлякоха най-малко 26 катарски граждани от ловния им лагер в обширен пустинен район на Ирак край саудитската граница, предаде Reuters. Полицай от провинция Самава потвърждават отвличането и казват, че силите за сигурност провеждат мащабна операция по издирване на отвлечените.
 
прочети повече (112 думи) Коментар
Коментари (0)
Нова драма със заложници и хеликоптер: Талибани отвлякоха 18 молдовци    
Заложници Молдовски хеликоптер с 21 човека на борда извърши аварийно кацане в Афганистан и беше похитен от талибански бойци, съобщава ТАСС. По предварителни данни в плен на нападателите се намират трима членове на екипажа и 18 пътници.
 
прочети повече (70 думи) Коментар
Коментари (0)
Извънредно от Мали! Терористите в "Радисън" държат на мушката франкофони    
Заложници Според ръководството на групата на хотел "Радисън Блу" в Бамако, сред заложниците има членове на чуждестранни делегации, участващи в конференцията на Международната организация на Франкофонията и такива, които присъствали на семинар за нови технологии, съобщават световните медии.
 
прочети повече (304 думи) Коментар
Коментари (0)
А ГЕРМАНИЯ ЗАЩО НЕ БОМБИ ИДИЛ, Г-ЖО МЕРКЕЛ?: Джихадисти взеха за заложник бременна немска журналистка    
Заложници Терористичната групировка "Джебхат ан-Нусра" е взела за заложник бременна немска журналистка. Похитителите искат откуп от 6 млн. евро, за да я пуснат, съобщи телевизия "Ал Арабия". Тя е влязла нелегално в Сирия от Турция, а 10 дни по-късно е била заловена от екстремистите от групировката.
 
прочети повече (20 думи) Коментар
Коментари (0)
Весна Пусич: В отвличането на Томислав Салопек са замесени две терористични групировки    
ЗаложнициРиека. Две отделни групировки са замесени в отвличането на хърватския гражданин Томислав Салопек, който беше екзекутиран от членове на „Ислямска държава“. Това заяви външният министър на Хърватия Весна Пусич, съобщава ABC News.
 
прочети повече (60 думи) Коментар
Коментари (0)
Мали: Убитите заложници по време на заложническа криза са от РЮА, Русия и Украйна    
ЗаложнициБамако. Убитите трима заложници по време на заложническа криза в хотел в Мали са били служители на ООН и са от Република Южна Африка, Русия и Украйна, съобщава говорител на малийската армия, предаде Reuters.
 
прочети повече (36 думи) Коментар
Коментари (0)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди