изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:50 EET
Титлата "Мис Свят - 2018" е завоювана от 26-годишната мексиканка Ванеса Понсе    
Мис & Мистър
Красавицата от Мексико  Ванеса Понсе спечели титлата "Мис Свят - 2018" на 68-ия Международен конкурс за красота, който се провежда в курортния град Саня (провинция Хайнан, Южен Китай). Това решение бе взето в събота от журито на световния годишен престижен конкурс.
 
прочети повече (239 думи)
Новата "Мис България" е 18-годишната Теодора от Бургас (снимки)    
Мис & МистърН Името на "Мис България" 2018 е Теодора Мудева. Тя е на 18 години и е родена в Бургас. Теодора спечели още 5 специални награди на конкурса. Хубавицата ще представи България на "Мис Планет" в Тайланд. През лятото възпитаничката на Английската гимназия се окичи и с титлата "Кралица на Бургас".
 
прочети повече (86 думи)
УЧАСТНИКЧКА В КОНКУРСА "МИС ВСЕЛЕНА" ЩЕ СЕ ПОЯВИ В РОКЛЯ С… РЪКОСТИСКАНЕТО МЕЖДУ ТРЪМП И КИМ ЧЕН-УН    
Мис & Мистър

Захара Канум, която получи тази година титлата "Мис Сингапур", заяви, че по време на конкурса "Мис Вселена" през декември тя ще облече рокля, изобразяваща историческото ръкостискане на американския президент Доналд Тръмп и лидера на Северна Корея Ким Чен-ун.

 
прочети повече (39 думи)
Приказна красавица спечели "Мис Гранд Интернешънъл", но на сцената й се случи нещо ужасно, всички останаха шокирани!    
Мис & Мистър
Нещо шокиращо се случи на финала на конкурса за красота „Мис Гранд Интернешънъл тази година. На сцената победителката в надпреварата мина през огромна драма. След като разбрала резултатите с нея се случило нещо много неприятно.

 
прочети повече (163 думи)
Мис Нос излъга за световната титла    
Мис & МистърМис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с големия нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за Мис Планет 2018 за красота, титла, с която в действителност се е окичила украинката Елена Фирут, научи HotArena.
 
прочети повече (180 думи)
Миска от Ливан бе лишена от титлата    
Мис & Мистър Организаторите на конкурса за красота "Мис Земя" в Ливан отнеха титлата от победителката за тази година Салва Акар заради съвместна снимка с участничката в конкурса от Израел, съобщава Дейли Мейл.
 
прочети повече (96 думи)
Българка стана „Мисис Европейски съюз“    
Мис & Мистър Българката Юлия Бакалова се окичи с лентата на „Мисис Европейски съюз“. 31-годишната красавица надви сериозна конкуренция по време на събитието в Гибралтар. Заветната корона й е връчена на база излъчване, поведение, държание и дори дисциплина.
 
прочети повече (360 думи)
Защо в Ирак изтребват красивите жени? Смъртни заплахи за още една миска    
Мис & Мистър
Шима Касем Shaima Qassem в излъчване на живо в интернет разказа, че е получила съобщения със смъртни заплахи. Това се е случило, след като преди няколко в иракската столица Багдад бе разстреляна "Мис Ирак 2015". Загиналата моделка също е получавала обиди и заплахи в социалните мрежи. Според една от версиите, момичето е било ликвидирано заради откровени снимки в Инстаграм.
 
прочети повече (143 думи)
Застреляха с 6 куршума „Мис Багдад“ в колата ѝ (СНИМКИ 18+)    
Мис & Мистър
Иракската моделка Тара Фарис, обявена за „Мис Багдад 2015“, е била застреляна в столицата на Ирак, съобщава Kurdistan24, позовавайки се на местната полиция. 22-годишната красавица е била убита в колата си на 27 септември. Фарис живяла в град Ербил в населяваната от кюрди част на страната, но пътувала често до Багдад. От полицията съобщиха, че убийството се разследва.
 
прочети повече (81 думи)
Малка Мис и Малък Мистър България 2018 в Албена!    
Мис & Мистър 16-тото издание на Националния конкурс Малка Мис и Малък Мистър България 2018 събра красиви и талантливи деца от цялата страна. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд. За пръв път домакин беше Черноморския комплекс Албена.  Участниците прекараха четири незабравими дни в забавления на морския бряг, в Аквапарка, Весел карнавал  и репетиции за финалното шоу.
 
прочети повече (796 думи)
Мароканската Мис Вселена се напи и уби две деца (СНИМКИ)    
Мис & Мистър Мароканската носителка на титлата Мис Вселена и победителка в много други международни конкурси за красота Нухайла Лмелки бе арестувана, след като уби две бездомни деца на пътя. Трагедията стана в Маракеш. Миската е блъснала две 15-годишни деца, които починали от раните си, предава Morocco World News.
 
прочети повече (59 думи)
НОВАТА МИС ПЛЕЙМЕЙТ – ДВОЙНИЧКА НА ЛУНА!    
Мис & Мистър Новата Мис Плеймейт Жанета Осипова вече е на мушката на хейтърите в социалните мрежи. За нейната победа се знаеше два месеца преди финала на конкурса „Мис Плеймейт 2018“. След като се закичи с короната Жанета бе сравнена с фолк певицата Луна.
 
прочети повече (187 думи)
"Мис Вселена" Челси Смит загуби битката с рака /снимки+видео/    
Мис & Мистър  Носителката на титлата "Мис Вселена" Челси Смит загуби битката с рака. Красавицата издъхна броени дни след като навърши 45-годишна възраст. През пролетта на 2017 година Челси чува страшната диагноза "рак на черния дроб". След като разбира за заболяването си, тя се връща в родния си дом в Пенсилвания, където издъхва на 8 септември.
 
прочети повече (174 думи)
Ето я новата „Мис Америка“! (СНИМКИ/ВИДЕО)    
Мис & Мистър
Представителката на Ню Йорк беше коронясана като новата „Мис Америка“. 24-годишната Ниа Франклин победи 50 участнички в конкурса, който се проведе в Атлантик Сити. Красавицата получи короната от миналогодишната победителка Кара Мънд. Нейна подгласничка стана представителката на Кънектикът.
 
прочети повече (55 думи)
Малка Мис и Малък Мистър България 2018 – приказка без край    
Мис & Мистър
16-тото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Черноморския комплекс Албена. Курортния комплекс Албена за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.
 
прочети повече (246 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди