изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:34 EEST
Малка Мис и Малък Мистър България 2018 – приказка без край    
Мис & Мистър
16-тото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Черноморския комплекс Албена. Курортния комплекс Албена за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.


            Участниците ще имат възможност да се забавляват в Аквапарк Аквамания, да се разходят из прекрасните алеи на комплекса, да се насладят на златния пясък и прекрасната морска вода , а финалът на конкурса ще се проведе на сцената на Вариете-театър "Албена".


            Деца от 4 до 18 години от цяла България си дават среща на брега на морето за да прекарат 4 дни, пълни с положителни емоции, да намерият нови приятели, да покажат своите сценични умения и талант.  Програмата е динамична и интересна: Парти на приятелството – Делегациите на градовете се предстаят на сцената с  оригинални програми, а децата се запознават  и разменят сувенири. Втората вечер е посветена на „Весел Карнавал“ – деца и родители се забавляват непринудено и искрено. В Арт фестивала NEW STARS се включват по-голяма част от участниците –  с песни, групови и индивидуални танци.


            Финалния спектакъл ще протече в три тура : Атрактивно откриване с танц на участниците, представяне в облекла на бранда „Kinderland“, дефиле в национални носии от техния регион и на края парад на принцове  и принцеси в чудни бляскави рокли , които ще завладеят сърцата на публиката.


            Всички участници ще получат титли, корони, трофеи, подаръци, а победителите ще имат правото да представят България в престижни международни конкурси:

  • Little Miss Nations – Бразилия

·       Little Miss and Little Mister United World - Гърция

·       CINDERELLA OF THE WORLD – Съединени Американски Щати.

·       Little Model Earth – Южна Африка и други.

·       Prince & Princess International – Тайланд

·       Top Child Model Of The Planet - Грузия

·       Best Princess of the World - Грузия

·       Little Miss & Mister Galaxy – в България

·       Little Miss & Mister Planet – в България

Яна ИНДЖОВА

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди