изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:08 EET
Долините на смъртта – зловещите места    
Любопитно В най-различни ъгълчета на нашата планета съществуват аномални местности, които отдавна се ползват сред околните жители със зловеща слава. Тези тайнствени места се обединяват от название, което звучи еднакво на всички езици и наречия – Долините на смъртта.
 
прочети повече (1 372 думи)
Краят на една ера! Проститутките отиват в историята заради...    
Любопитно Проститутките отиват в историята. От 2013 година роботите ще могат да разбират хората и да изпълняват всичките им желания. До този извод са стигнали социолози, които са провели много любопитно проучване сред участниците в Международния конгрес по сексология. На него специалистите са обсъдили обстойно въпроси, свързани с половите и романтични отношения с роботи, съобщава New Scientist. Според данните, все повече хора отдават предпочитанията си на секс с роботи, а към секса между хора участниците в допитването почти не проявяват интерес.
 
прочети повече (167 думи)
Уебсайт показва сателити и космически отпадъци в земната орбита    
Любопитно  Земната орбита е населена с тонове изкуствени спътници и отпадъци, които се движат с опасно висока скорост, пише Popular Science. Според изчисления на Националната космическа агенция на САЩ (NASA) около планетата ни орбитират 500 хиляди космически боклуци с размер между един и десет сантиметра и около 21 хиляди отпадъци, по-големи от десет сантиметра. Тези носещи се земната орбита обекти могат да се видят в реално време, благодарение на впечатляващия уебсайт www.stuffin.space, създаден от младия програмист Джеймс Йодър.
 
прочети повече (242 думи)
Египетска певица е била арестува за видео с... банан /СНИМКИ+ВИДЕО/    
Любопитно Египетската певица Шайма Ахмед, известна като Шима, е била осъдена в Египет на две години затвор, защото яде банан по бельо във видеоклипа си. "25-годишната Шайма Ахмед, позната като Шима, беше арестувана, след като видеоклипът й предизвика възмущение в консервативната страна. Тя беше обявена за виновна за подбуждане към разврат и разпространение на неприлично видео ", съобщиха местни медии.
 
прочети повече (88 думи)
Проклятие или божие чудо? В Индия крава роди страшна твар с две глави и четири очи (СНИМКИ/ВИДЕО)    
Любопитно
Теле с две лица се роди в Индия. Видео, запечатало странното животно, бе разпространено от „Дейли мейл”. Мутантът се пръкнал преди около месец в щат Тамил Наду в южната част на страната. Стопанинът му останал много изненадан, когато видял странното животно.
 
прочети повече (394 думи)
СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ" /снимки/    
Любопитно Сайтът www.bgdnes.bg е решил да помага на мъжката библия "Плейбой"
 
прочети повече (69 думи)
В търсене на подходящия зет - китайският "Пазар за необвързани"    
Любопитно
Стотици души са се събрали в парка Жонгшан, намиращ се съвсем близо до Забранения град в самото сърце на китайската столица Пекин. Внимателно подредени по пътеките, оградени от високи червени стени и вековни кипариси, те са изненадващо унили.
 
прочети повече (1 314 думи)
Какво издават секс позите за вас    
Любопитно Казват че позата, в която спим, издава част от нашата същност. Същото е при секс позите. Начинът, по който обичаме да правим секс, подсказва какви сме извън леглото. Ето някои от тях.
 
прочети повече (168 думи) Коментар
Коментари (0)
5-те пози за най-силен женски оргазъм    
Любопитно Науката винаги се е опитвала да открие тайната на силният женски оргазъм. Колко силен питате? Толкова силен, че следващите дни да се радвате на студена бира и мусака. Как точно се изчислява силата на женският "О"-момент? Според науката, всичко започва с големите опити и грешки, правилният тайминг, женското настроение и редица други фактори.
 
прочети повече (857 думи) Коментар
Коментари (0)
5 неща в секса, по които жените са луди    
Любопитно Водещи психолози разкриха, че само между 10 до 20% от жените изпитват спонтанно желание за секс. При мъжете нещата не стоя така - това явление се появява при над 70% от представителите на силния пол.
 
прочети повече (198 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди