изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:59 EET
НОВА ФБ ГРУПА САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ - ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ - STARS OF THE INSTAGRAM - ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА    
Новини
 
прочети повече (13 думи)
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „ИЗКУСТВОТО ЗА ДЕЦА В НУЖДА“    
Новини За десета поредна година се проведе благотворителната инициатива „Изкуството за деца в нужда“ на Фондация „Св. Св. Константин и Елена”. Бяха откупени повече от 60 произведения на изкуството от каталога на Фондацията, а събраните средства в полза на деца в неравностойно положение, са над 36 хиляди лева. Даренията бяха набрани от целогодишната кампания през 2018 г. за продажба на картини, пластики и фотографии и от парични дарения. Добрата кауза е в подкрепа на децата, младежите и девойките от дом „Княгиня Надежда“, от Центъровете за настаняване от семеен тип „Другарче“ и „Изгрев“ и от Центъра за специална образователна подкрепа "Св. Св. Кирил и Методий" в село Кривня.
 
прочети повече (161 думи)
У НАС - НАКРАТКО    
НовиниЕДВИН СУГАРЕВ, Христо Христов, Красен Николов и Петър Бучков са събрали големите корупционни практики, които вече са застрашили националната сигурност, в христоматия в три тома, наречена "История на корупцията в България в годините на преход към демокрация от 1989 до 2014 година".  Изданието показва как България стигна до политически цинизъм, чалга – философия, как нравствеността стана отживелица, а консумацията придоби огромна стойност.
 
прочети повече (343 думи)
ТРИДЕСЕТТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В ДОБРИЧКАТА ОБЩИНА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА    
НовиниДецата в тридесетте детски градини в община Добричка ще получат за Коледа и Нова година играчки и лакомства от кметската управа, съобщават от общината. Празничният афиш вече увлича малки и големи с фолклорни концерти, изложби на сурвакници, театрални спектакли за Бъдни вечер.
 
прочети повече (87 думи)
19-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА    
Новини19-годишен младеж от Добрич загина при тежка катастрофа по пътя Добрич – Варна. Трагедията се разиграла на 6 декември около 20:50 часа, в района на с. Крумово. Според информация от ОД на МВР – Варна, 19-годишният е управлявал лек автомобил „Опел”.
 
прочети повече (42 думи)
Смърт навръх студентския празник! Трима младежи издъхнаха при зверска катастрофа    
Новини
Трима младежи загинаха при тежка катастрофа между старозагорските села Ветрен и Нова махала. Инцидентът е станал около 1:30 ч. В колата са били общо петима души, когато водачът губи контрол, автомобилът, БМВ, започнал да се върти и се блъска в крайпътна топола. Тримата загиват на място. Другите двама, тежко пострадали, са откарани в университетската болница в Стара Загора, съобщава presstv.bg.
 
прочети повече (44 думи)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ 9.12.2017    
Новини НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ 9.12.2017
 
прочети повече (79 думи)
ТИР се обърна и затапи трафика към Варна    
Новини ТИР се е обърнал на АМ „Хемус“. Инцидентът е станал след разклона за Ботевград, в посока Варна, съобщава „Фокус“, позовавайки се на очевидец.
 
прочети повече (25 думи)
Жестоко меле на околовръстното на Козлодуй!    
Новини
Лек автомобил „Ситроен“ и джип катастрофираха на околовръстния път на Козлодуй. Пътният инцидентът е станал около 10 часа, пише bulnews.bg. Според думите на водача на джипа "Ситроен"-ът, който е пътувал в посока към града, е предприел изпреварване на колона от автомобили, когато срещу него се задал друг автомобил. Той се опитал да се прибере в своята лента за движение, при което ударил джипа и го изхвърлил от пътя.
 
прочети повече (89 думи)
Появиха се смразяващи кръвта подробности за смъртта на рейнджърката Десислава    
Новини
Убийството на рейнджърката Десислава Стоянова е било извършено в нощта на 29 срещу 30 ноември. Това съобщиха на брифинг в Пловдивската прокуратура окръжният прокурор Румен Попов и шефът на полицията старши комисар Атанас Илков, както и наблюдаващият прокурор Петър Петров. Имало е данни, че Светослав Каменов се е срещал последен с нея и е видял последен жива Стоянова. Свидетел – трети човек, е откарал жената от жилището й до дома на бившия рейнджър в Сопот.
 
прочети повече (334 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.83 секунди