изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:42 EET
ДУША – ЖАДНА ЗА ПОЛЕТ    
Интервюта
Пред НДТ – един от авторите на излязлата наскоро от печат книга „Стоманеният красавец“ /или МиГ 25 в небето на България/ – пилотът-командир Иван Йорданов
 
прочети повече (943 думи)
Калоян Методиев: Дъждът охлади протестите, но те ще избухнат с нова сила въпреки репресиите    
Интервюта Калоян Методиев, политолог, в интервю за обзора на деня на Радио „Фокус“ „Това е България“
 
прочети повече (2 347 думи)
Най-авангардната оптична мрежа вече в Добрич продължава да расте    
Интервюта
Разговаряме с г-н Кичев, управител на добричкия телеком провъйдър (DtP), за новите мрежови технологии и за това как те се развиват в Добрич.
 
прочети повече (475 думи)
ВАЖНО ДА ПРЕКАРВАМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ В ЧЕТЕНЕ НА ДОБРА ЛИТЕРАТУРА    
Интервюта
Христо Боев е роден в Пловдив. Завършил е английска филология. Доктор по сравнителна английска и американска литература на Университета „Овидиус“ (Констанца). Преподавател по английска литература в ШУ „Епископ Константин Преславски“. Преводач от и на румънски и английски. Преподавател по английски, френски и румънски език, както и български за чужденци.

 
прочети повече (1 082 думи)
УБИЙСТВАТА НА БОСА НА "АГРЕСИЯ" И ЕМИЛ КЮЛЕВ ЩЕ БЪДАТ ЛИ РАЗКРИТИ? КОИ СА НОВИТЕ НАРКОБОСОВЕ? ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР МАРИ    
Интервюта Ще бъдат ли разкрити знаковите убийства на Прехода? Разпъвало ли е МВР чадър над поръчителите и извършителите на екзекуциите? Кои са новите наркобосове, които продават дрога в България и извън пределите й? С тези и много други въпроси се обърнах към новия вътрешен министър Младен Маринов. А ето и отговорите на министър Маринов пред управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов.
 
прочети повече (1 037 думи)
Акад. Игор Решетов: Мобилните телефони повишават риска от рак    
Интервюта Руският академик Игор Решетов е един от водещите хирурзи онколози, микрохирург, експерт по лицевочелюстна и реконструктивно-пластична хирургия. През 2018 г. оглавява създадения в Сеченовския университет Център по онкология, където се водят фундаментални изследвания и се разработват нови технологии за борба с рака.
 
прочети повече (1 612 думи)
БОЛНИЦАТА В БЕЛИЯ ГРАД – ЕДНО МЕДИЦИНСКО БИЖУ    
Интервюта
Разговор с управителя на МБАЛ – Балчик,  д-р ПАРСЕК САЛБАШЯН
 
прочети повече (1 291 думи)
Най-красивата хърватска журналистка ексклузивно пред БЛИЦ: Неописуемо е! Ще бъдем световни шампиони!    
Интервюта
Валентина Милетич определено е сред най-красивите хърватки, а нейни снимки впечатляват феновете по цял свят. Тя е спортната журналистка и е водеща на радио предаване в родината си. 27-годишната русокоса красавица се съгласи да отговори на въпросите на БЛИЦ СПОРТ за представянето на Хърватия на световното първенство в Русия, както и очакванията ѝ за полуфинала в Англия.
 
прочети повече (399 думи)
ФИЛЧЕВ В СЕНЗАЦИОННО ИНТЕРВЮ ПРЕД БЛИЦ: ЕЛЕНА КОСТОВА СЕ ОПЛАКВАШЕ, ЧЕ Е ГЛАДНА, А ЩЕРКА Й ВЗИМА НА МЕСЕЦ КОЛКОТО 120 ПРОФЕСОРИ!    
Интервюта Проф. Никола Филчев е главен прокурор в периода 1999 – 2006 г. Преди това е последователно съдия във Върховния съд (сега Върховен касационен съд) - наказателна колегия и заместник-министър на правосъдието. След изтичането на мандата му бе назначен за посланик на Република България в Казахстан. Преподавател по право. Известен с безкомпромисната си позиция по важни обществени теми. БЛИЦ потърси мнението му по повод разкритието, че Иван Костов е придобил множество имоти в Добруджа, за да печели от шистов газ. Ето как проф. Филчев отговори на въпросите на Ивайло Крачунов.
 
прочети повече (806 думи)
Румен Радев пред БТА: Някой тегли каруцата към автокрация    
Интервюта Президентът Румен Радев в интервю за Българската телеграфна агенция:
 
прочети повече (3 200 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди