изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:02 EET
АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ ОТ ДОБРИЧ – СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА    
Спорт
В Тайланд приключи Световното първенство по джет. А добричкият ученик Александър Петров се нареди сред 10-те най-добри спортисти в този труден и атрактивен спорт в света. 16-годишният Алекс, който миналата година спечели 5-то място на Световното първенство при юношите, тази година не само смело се нареди сред доста по-възрастните и опитни състезатели, но и успя да пребори сериозна конкуренция сред мъжете и да се класира на 9-о място на  прав джет.
 
прочети повече (205 думи)

50 ГОДИНИ АЛБЕНА: В АЛБЕНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ФУТБОЛНИЯТ ЕВРОШАМПИОН ЗА ДЕВОЙКИ    
Спорт Албена определя през май футболния еврошампион за девойки, засилен интерес в Брюксел към европейския курорт на спорта
 
прочети повече (465 думи)
ИЗХВЪРЛИХА ДОЖИВОТ ЩАНГИСТКАТА ДАЯНА ДИМИТРОВА    
Спорт Българска федерация по вдигане на тежести спира завинаги правата на състезателката от спортен клуб Добрич Даяна Димитрова, дала положителна проба за диуретика фуросемид на европейското първенство за девойки в Полша през октомври. Ръководството на БФВТ определя случая като лична грешка на състезателката и не приема обясненията на треньора й Божидар Божилов, че въпросният диуретик е използван за сваляне на килограми преди самото състезание.
 
прочети повече (217 думи)
АНТЪНИ ДЖОШУА Е ГОТОВ ДА СЕ БИЕ С ДИОНТЕЙ УАЙЛДЪР ИЛИ ТАЙСЪН ФЮРИ    
Спорт Световният шампион в тежка категория във версиите IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (22-0, 21 KO) настоява, че е готов да се бие с Дионтей Уайлдър (40-0-1, 39 KO) или Тайсън Фюри (27-0-1, 19 KO) още през следващата година, тъй като той иска да обедини всички титли. Уайлдър запази своя колан на WBC, след като завърши наравно срещу Тайсън Фюри в мача си, който се проведе в Лос Анджелис на 1 декември.
 
прочети повече (230 думи)
БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ПЪТ НЕ УСПЯ СРЕЩУ ФРАНЦИЯ    
Спорт България не успя да стигне до нов успех срещу Франция и загуби гостуването си в Лимож с 53:77, а по този начин се прости с мечтите си за Мондиал 2019 в Китай. Силите на четата на Любомир Минчев не стигнаха за нов подвиг и реално трикольорите бяха равностойни на съперника си само през първата четвърт и за кратък период от третата, като не успяха да спрат френската селекция по пътя към девети триумф в пресявките.
 
прочети повече (375 думи)
АДРИАН АНДРЕЕВ СЕ ПРОПУКА И НЕ УСПЯ ДА ЗАЩИТИ ТИТЛАТА СИ ОТ "ЕДИ ХЕР"    
Спорт Адриан Андреев отпадна в третия кръг на големия тенис турнир за юноши и девойки "Еди Хер" в щата Флорида.
 
прочети повече (33 думи)
МИЛИЦА МИРЧЕВА ЗАПИСА НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД    
Спорт
На престижния турнир „Шанън Колиър Данвил Сийзън Оупънър” в америнаския град Бостън късно снощи най-добрата ни състезателка на средни и дълги бягания Милица Мирчева откри много сполучливо сезон 2018/2019 в зала. Макар и завършила 13-а, Милица записа 15:43.30 мин в нетипичната за Европа „зимна” дисциплина 5000 м. Това е нов национален рекорд на България в зала.
 
прочети повече (132 думи)
В ХОД ВЕЧЕ Е ГЛАСУВАНЕТО ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ И ОТБОРИ НА ДОБРИЧ ЗА 2018 Г.    
Спорт В ход вече е гласуването за най-добрите спортисти и отбори на Добрич за 2018 година. Церемонията ще се проведе на 19 декември.
 
прочети повече (78 думи)
50 ГОДИНИ АЛБЕНА: АЛБЕНА ПОЛУЧАВА ЗНАМЕТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИ КУРОРТ НА СПОРТА    
Спорт
Европейският парламент в Брюксел ще бъде домакин на церемонията по връчване на наградите на ACES Европа за европейските столици и градове на спорта. Повече от 30 града ще бъдат наградени между столиците, големите градове, общностите, островите, малките градове, курортите и фирмите, които популяризират спорта. Сред новите носители на престижната титла е курортът Албена.

Алекс Мингози/Никола Гамби Nicolo Gambi-AlexMingozzi3.06.2013: На перлените плажове в Албена се проведе ежегодният турнир по плажен тенис за наградите на VISION.Националите по плажен тенис Виден Нацев и Георги Николов организираха Седмица на плажния тенис в Перлата на родното ни Черноморие - Албена16 отбора участват в европейското първенство по баскетбол за девойки до 16 г. от дивизия „А” в Албена.
 
прочети повече (68 думи)
ЕРНАН КРЕСПО СЕ ЗАВРЪЩА КЪМ ТРЕНЬОРСКАТА ПРОФЕСИЯ    
Спорт

Бившият нападател на аржентинския национален отбор Ернан Креспо стана треньор на отбора на Банфийлд в елитната дивизия на страната. Креспо се връща на треньорската скамейка след двугодишно прекъсване, а договорът му влиза в сила от началото на януари. В момента Банфийлд е на 13-о място с 18 точки в Суперлигата на страната, която включва 26 отбора. Досегашният треньор на Банфилд Хулио Сесар Фалсони напуска клуба на 8 декември.

 
прочети повече (60 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди