изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:04 EET
ПО СВЕТА - НАКРАТКО    
По светаШОКИРАЩО ВИДЕО се появи в социалните мрежи от протестите във френския град Бордо. При сблъсъците между полицията и „жълтите жилетки“ се е взривила граната, която откъснала дясната ръка на мъж. На кадрите се вижда как той се превива от болка и крещи от ужас докато други хора му помагат да стигне до лекар. В Париж са задържани 1550 протестиращи. Според официалните данни в протестите са участвали общо 125 000 души, от които 10 000 в Париж. Протестът започна в средата на ноември като недоволство срещу повишаването на акцизите за горивата. И въпреки че властта се отказа от това решение, социалното напрежение не стихна, а прерасна в движение срещу политиката на кабинета като цяло.
 
прочети повече (217 думи)
Правителствената коалиция в Белгия се разпадна поради разногласия по миграцията, съобщи външният министър Дидие Рейндерс    
По света Управляващата коалиция в Белгия се разпадна поради разногласия по Пакта на ООН за миграцията. От правителството излезе партията "Нов фламандски алианс", съобщи днес вицепремиерът и министър на външните работи Дидие Рейндерс, цитиран от ТАСС.
 
прочети повече (61 думи)
Кръв и погроми във Франция: Взрив откъсна ръката на протестиращ. На протеста са излезли поне 125 000 души    
По света
Шокиращо видео се появи в социалните мрежи от протестите във френския град Бордо. При сблъсъците между полицията и „жълтите жилетки“ се е взривила граната, която откъснала дясната ръка на мъж. На кадрите се вижда как той се превива от болка и крещи от ужас докато други хора му помагат да стигне до лекар.
 
прочети повече (215 думи)
Секси фотографка заплаши със смърт сватбари и се... под коледно дърво    
По света Фотографката Катрин Лейт била наета да снима сватба в Тексас, а провалила всичко. Вместо да запечата най-щастливите моменти на младоженците, тя решила да се забавлява и станала за срам на всички. Първо правила секс с единия от гостите, а след това извършила нещо изключително гнусно, завършвайки накрая в полицията, пише блиц. Катрин работела като фотограф, а също и като моделка. Красавицата била често търсена за сесии в различни списания.
 
прочети повече (95 думи)
Бунтът в Париж се разраства! Полицията хвърли и водни оръдия срещу "жълтите жилетки" (ВИДЕО)    
По света
Протестиращите изкореняват дървета, с които правят импровизирани огнени барикади по улиците на френската столица, Айфеловата кула и Лувъра са затворени, всички магазини и заведения в центъра са заградени със защитни съоръжения
 
прочети повече (244 думи)
"ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ" ОТНОВО СЕ МОБИЛИЗИРАХА СРЕЩУ СОЦИАЛНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАКРОН /НА ЖИВО ОТ    
По света
Френската полиция използва сълзотворен газ, за да сдържа и контролира участващите в протестите на "жълтите жилетки" в центъра на Париж, които през миналата седмица изгориха автомобили и нанесоха щети по сгради, пише "Гардиън".  ази сутрин силите на реда разположиха бронирани машини на горещи точки, включително до Бастилията и Триумфалната арка.
 
прочети повече (293 думи)
Видеоклип с демонстрационен полет на първия руски безпилотен товарен дрон се появи в интернет /СНИМКИ+ВИДЕО/    
По света
Дронът се казва Скиф. Според RIA може да достигне скорост до 70 километра в час и да достигне височина до 3 километра. Разстоянието на движение при непълно натоварване надвишава 350 километра. Може да издържи на тегло до 350 килограма.
 
прочети повече (30 думи)
В американския Сенат ултиматум е представен на Турция поради C-400    
По света Турция трябва да направи избор между Русия и западните страни. Това заяви сенаторът Джеймс Инхоф, новият ръководител на Комитета на въоръжените сили на американския Сенат, който замени Джон Маккейн в този пост, съобщи Блумбърг.
 
прочети повече (264 думи)
БЕЛИЯТ ДОМ ПОТВЪРДИ РАЗГОВОРА НА ТРЪМП С ПУТИН НА ВЕЧЕРЯ НА Г-20    
По света Говорителката на Белия дом Сара Сандърс потвърди, че американският президент Доналд Тръмп и руският лидер Владимир Путин са водили неформален разговор в рамките на срещата на високо равнище на Г-20 в Аржентина, съобщава TASS. Според нея разговорът се състоял на вечеря за лидерите на страните от Г-20.
 
прочети повече (61 думи)
Бившият президент на САЩ Джордж Хърбърт Уокър Буш почина на 94 години, съобщи синът му Джордж Уокър Буш    
По света Бившият президент на САЩ Джордж Буш старши почина на 94-годишна възраст, съобщи синът му, бившият президент Джордж Буш младши, предадоха световните агенции.
 
прочети повече (205 думи)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди