изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:10 EET
Силвестър Сталоун инкогнито край Благоевград, ето какви ги върши там с Енджи Касабие    
Ротари/Rotary Великият Силвестър Сталоун снима "Рамбо 5" в благоевгадското село Бистрица. Тези дни екипите му се настаниха край селото за снимките на поредния епизод от филма, пише struma.com. След почти 12 часов работен ден снимките приключили. Заснет е епизод от "Рамбо 5 - Последна кръв". Снимките се правят освен в България, във Великобритания и Канарските острови.
 
прочети повече (100 думи)
РОТАРИАНЦИТЕ „ОСИНОВИХА“ ПАРАПЕТИ    
Ротари/Rotary В неделя, на 14 октомври, Ротари клуб Добрич стартира своя малка инициатива. По идея и предложение на Общинска администрация Добрич, клубът осинови тротоарни парапети на две места в града - по ул. „Отец Паисий“ до кръговото и по ул. „Цар Петър“ пред училище „Христо Ботев“. 
 
прочети повече (77 думи)
ХВАНАХА НАРКОДИЛЪР    
Ротари/RotaryНа 22.09.2018 г. при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространение от служители на 1 РУ Добрич и служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, е задържано лицето А. С. Г., живущ в град Добрич – известен на МВР.
 
прочети повече (61 думи)
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ СЕ СРЕЩНА С ДИСТРИКТ ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ    
Ротари/RotaryВ Деня на Добрич – 25 септември, кметът Йордан Йорданов се срещна с дистрикт гуверньора на Ротари България Веселин Димитров и президента на Ротари Добрич Георги Панов.
 
прочети повече (46 думи)
КРАСИМИР КИРИЛОВ ПРИЕ ДИСТРИКТ ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ    
Ротари/RotaryОбластният управител Красимир Кирилов прие дистрикт гуверньора на Ротари България Веселин Димитров. Той, заедно с президента на Ротари Добрич Георги Панов и ротарианци от област Добрич, представиха концепцията на ротарианското движение и изразиха готовност да си партнират с Областна администрация Добрич
 
прочети повече (57 думи)
Ротарианци от 4 континента на световното по тенис в Албена    
Ротари/Rotary Тенисисти от 4 континента ще участват в 12-ото световно първенство по тенис на корт на Ротари Интернешънъл, което ще се проведе за първи път в България. Домакин от 21 август - неделя, до 27 август ще бъде ваканционно селище Албена. За отличията на планетата ще спорят тенисти от Парагвай, Съединените щати, Италия, Великобритания, Румъния, Турция, Унгария, Хърватска, Естония и България.

 
прочети повече (135 думи) Коментар
Коментари (0)
БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ БАЛ НА РОТАРИ СЪБРА 15 ХИЛ. ЛВ.    
Ротари/Rotary Ротари клуб Добрич проведе традиционния си благотворителен бал, съобщи за НДТ президентът на клуба Розиан Енчев. Благородната инициатива е събрала около 15 хил. лв., с които ротарианците ще продължат стартиралата си вече инициатива - да оборудват училищата в града в интерактивни дъски за учебния процес, както и обучение за ползването им.
 
прочети повече (103 думи) Коментар
Коментари (0)
13 000 ЛЕВА СЪБРА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ РОТАРИ КЛУБ В КАВАРНА    
Ротари/RotaryВ събота, 5 април, се проведе традиционният пролетен благотворителен бал на Ротари клуб в Каварна. Инициативата събра 13 000 лева, които ще се разходват за съфинансиране
 
прочети повече (50 думи) Коментар
Коментари (0)
РОТАРИАНЦИТЕ В КАВАРНА СЪБРАХА 8 ХИЛ. ЛВ.    
Ротари/RotaryВ благотворителния бал са се включили и членове на Ротари от съседна Румъния
 
прочети повече (110 думи) Коментар
Коментари (0)
РОТАРИ КЛУБ "КЮНЬО" /ТУЛУЗА, ФРАНЦИЯ/ ДАРИ 1800 ЕВРО НА ДК "МАЙЧИНА ГРИЖА" - ДОБРИЧ    
Ротари/Rotary Тази вечер е традиционният благотворителен бал на Дамски клуб "Майчина грижа" в Добрич. Току-що в клуба бе получена информация, че Ротари клуб "Кюньо" от Тулуза /Франция/ е изпратил дарение от 1800 евро, които са предназначени за стипендии на 5 талантливи ученици за учебната 2012-2013 година
 
прочети повече (70 думи) Коментар
Коментари (0)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди