изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:29 EEST
Ротарианци от 4 континента на световното по тенис в Албена    
Ротари/Rotary Тенисисти от 4 континента ще участват в 12-ото световно първенство по тенис на корт на Ротари Интернешънъл, което ще се проведе за първи път в България. Домакин от 21 август - неделя, до 27 август ще бъде ваканционно селище Албена. За отличията на планетата ще спорят тенисти от Парагвай, Съединените щати, Италия, Великобритания, Румъния, Турция, Унгария, Хърватска, Естония и България.



Страната ни ще бъде представена от 29 ротарианци, които са на „ти“ с форхенда и бекхенда на клей. Мъжете са разпределени в 6 форма – 4 възрасти в сингъла и 2 при двойките. При смесените двойки, жени и двойки-жени ще има по една възрастова група.

Заключителните срещи ще се проведат на 27 август от 9 до 13 часа. Близо

200 са общо участниците в световния шампионат по тенис на ротарианците.

Председател на организационния комитет е Атанас Атанасов. Той посочи още, че 1 200 000 са ротарианците по света. Сред тях има много тенисисти, които са обединени в клуба по интереси International Tennis Fellowship of Rotarians. В началото на годината кандидатурата на родния ни курорт бе представена и получи най-много гласове в борда на директорите на Ротари Интернешенъл в Джорджия, Съединените щати, а това е голямо признание за страната ни, припомни Атанасов часове преди старта на големия спортен форум.

 


Сходни връзки

Ротарианци от 4 континента на световното по тенис в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди