изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 АВГУСТ

ОВЕН - Ако е възможно въздържайте се от пътувания през този ден, отложете ги за утре. Имате нужда да споделите плановете си с някого. Вечерта обърнете повече внимание на семейството.

ТЕЛЕЦ - Отделете днешния ден за срещи с приятели или за интелектуални или духовни занимания. Изпитвате необходимост да се откъснете за момент от материалните проблеми и да разнообразите живота си.

БЛИЗНАЦИ - Днес е отлично време за изненади. Дали обаче сте подготвени за тях? Тъй като не сте консервативни по природа и новото ви не плаши, ще имате един наистина приятен и вълнуващ ден.

РАК - Денят е отличен, за да се захванете с пролетното почистване на дома, ако не сте на работа. Възможни са леки здравословни смущения и оплаквания. Това е проява на т.нар. пролетна умора.

ЛЪВ - Днес ще ви се иска да извършите нещо щуро, което не сте правили до този момент. Не мислете какво ще си помислят или кажат хората, а осъществете намеренията си. Не отлагайте за друг ден.

ДЕВА - Днешният ден няма да се отличава много от вчерашния, ако времето е добро, препоръчително е да излезете на малка разходка, да се срещнете с приятели и да разпуснете малко. Емоционално ще се чувствате леко неспокойни.

 ВЕЗНИ - Прекрасно начало на работната седмица. Ще се отдадете на любимите си занимания и няма да усетите как ще мине този приятен и безгрижен ден. Късно следобед очаквайте хубави изненади.

СКОРПИОН - Днес мислите ви отново ще бъдат ангажирани с чисто материални и битови проблеми. Може да възникнат непредвидени разходи. Отново се чувствате зареден с енергия, което е и обичайното ви състояние.

СТРЕЛЕЦ - През днешния ден градусът на сексуално привличане с вашият партньор ще бъде по-висок от обикновено. Отдайте се на страстите и не робувайте на излишни предразсъдъци.

КОЗИРОГ - Заемете се с обичайните задължения, които изпълнявате в дома. Денят е спокоен и не носи никакви изненади за вас. Тези, които работят, ги очаква плодотворен ден.

ВОДОЛЕЙ - Днес не ви препоръчваме да стоите у дома. Ако имате хоби, посветете времето си на него. Съхранявайте енергията си и я насочвайте в посока на личното си израстване.

РИБИ - Днес разходите ви ще надвишават приходите. Има спешни плащания, които не може да отлагате повече. Мислите ви ще са заети с финансови въпроси. Ще забележите че апетита ви се е повишил.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди