изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:04 EEST
Пламен Аспарухов: “Батето помогна на щангите в Сидни с 1000 долара сметка”    
Спорт“Иван Славков никога не е помагал на българските щанги. Помогна ни единствено по време на игрите в Сидни, като увеличи сметката за банкета с 1000 щатски долара”, каза днес за вестник “Нова добруджанска трибуна” /Добрич/ треньорът на националния ни отбор по вдигане на тежести Пламен Аспарухов. Селекционерът разкритикува Батето за вчерашното му изказване, като заяви, че не приляга на шеф на олимпийски комитет да дава подобни изявления.

“Подобно поведение и приказки не отиват на шеф на олимпийски комитет. Дай боже да вземем медали в Атина, а пък тогава ще го питам дали няма отново да бъде нареден до нас, както когато печелихме медали на Олимпиадата преди четири години. Томаш Аян може да е споделил с Иван Славков, че тримата ни тежкоатлети може да отнесат наказание от 18 месеца, но не означава, че това ще бъде крайната дума на Международната антидопингова агенция. Резултатите чакаме тази неделя и подобни изказвания на Батето въобще не ни помагат. Невинни сме и до последно ще се борим за правата си”, каза Аспарухов.
Треньорът ще обяви състава ни за Европейското първенство на 10 април. България ще участва с пълен тим при жените и с петима души при мъжете. Подготовката на националите ни за Олимпийските игри в Атина ще премине в спортните бази в Асеновград и в Бургас.
“Отгоре искат да ни смачкат, но ние ще тренираме на високи обороти и ще покажем на света кои сме”, допълни Пламен Аспарухов.
 


Сходни връзки

Пламен Аспарухов: “Батето помогна на щангите в Сидни с 1000 долара сметка” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди