изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:49 EEST
КАРДИОЛОЗИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ДИСКУТИРАТ СЪВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ НА КАРДИОЛОГИЯТА    
ТуризъмБлизо 500 лекари кардиолози и специалисти от Спешна помощ от цялата страна вземат участие в националния симпозиум “Съвременни тенденции в лечението на острия миокарден инфаркт”, който започна днес и ще завърши на 28 март в хотел “Добруджа” на курорта Албена.

Сред лекторите и модераторите са водещи български кардиолози като проф. Младен Григоров – национален консултант по кардиология към НЗОК, проф. Атанас Джурджев – завеждащ Клиника по кардиология към Медицински университет – Пловдив, доц. Юлия Джоргова от университетската болница “Св.Екатерина” – София и председател на българското дружество по кардиология и др.
На форума ще бъдат дискутирани най-съвременните тенденции в лечението на острия инфаркт на миокарда, като специално внимание ще бъде отделено на модерната фибринолитична терапия.
В петък следобед научната програма ще бъде разнообразена с футболна и волейболна среща между отбори на кардиолози и на лекари от Спешна помощ.
Националния симпозиум “Съвременни тенденции в лечението на острия миокарден инфаркт” се организира със съдействието на фармацевтичната компания “Хофман-Ла Рош”

Балчик Инфо
 


Сходни връзки

КАРДИОЛОЗИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ДИСКУТИРАТ СЪВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ НА КАРДИОЛОГИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди