изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:06 EEST
БЮРОТО ПО ТРУДА НАБИРА РАБОТНИЦИ ЗА ИСПАНИЯ    
НовиниОферта за набиране на работници за Кралство Испания е пристигнала в дирекция "Бюро по труда" в Добрич, съобщиха от там.

За работа могат да кандидатстват шофьори на камиони, помощник-сервитьори, помощници в кухня, заварчици, тенекеджии, механици-настройчици на МПС и на индустриални и селскостопански машини, механици на хладилни инсталации. Документи ще се приемат в дирекцията до 23 април. До 27 април те ще бъдат представени в Агенцията по заетостта в София.
Кандидатите за шофьори на товарни автомобили трябва да са със съответното образование, да имат свидетелство за превоз на опасни товари. Кандидатствалите през 2003 г. шофьори, които не са били одобрени на интервютата, могат да кандидатстват отново. Мераклиите да работят в Испания по някоя от другите професии трябва да имат завършено професионално образование по специалността, с която се кандидатства, да владеят испански, немски, английски или друг език.
Агенцията по заетостта ще извърши предварителен подбор на кандидатите съобразно заявения от испанска страна брой лица по отделните професии. Окончателният подбор ще се извърши от 10 до 21 май от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите. Предвижда се, освен събеседване, и практически изпит за проверка на професионалните умения на кандидатите.
 


Сходни връзки

БЮРОТО ПО ТРУДА НАБИРА РАБОТНИЦИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди