изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:07 EEST
АЛТЕРНАТИВНО НДСВ ИЛИ СРЕЩА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА    
ПолитикаВчера първо по агенция "Фокус" изтече информация, че се правят опити за създаване на алтернативно НДСВ в Добрич. Цитиран бе областният координатор на партията д-р Георги Желев. В информацията се посочваше, че в основата на новата формация, която трябвало да се събере за първи път днес, според местните "жълти" били депутатът Енчо Малев и областният управител Иван Иванов. Тази проява на сепаратизъм е в отговор на петицията, с която 20 общински координатори, кметове, съветници и активисти поискаха отстраняването на областния управител, е казал още д-р Желев пред агенция "Фокус".

Пред НДТ областният координатор на НДСВ д-р Георги Желев потвърди, че до него е достигнала информация, че подобна среща се подготвя. Обадили му се различни хора, които му казали, че се подготвя някаква среща на НДСВ, на която не били поканени нито той, нито общинските координатори на партията. "Нямам информация точно кои ще бъдат хората на тази среща. Факт е, че ми се обаждат различни хора, за да ми кажат, че се подготвя такава среща, но на мен никой не ми се е обадил", каза д-р Желев. Според него, ако някой има намерение да да учредява алтернативно НДСВ, то това първо би било противоуставно, а второ - би целяло да се отклони вниманието от проблемите. Д-р Желев не изключи и възможността да става въпрос само за слух, но смята, че ако се организира нещо, което е свързано с НДСВ, то той трябва да е информиран.
Потърсихме за коментар и депутата Енчо Малев. Той обясни, че не е имал информация за подготвяна подобна среща. След разпространяването на твърденията на д-р Желев обаче решил лично да инициира среща, на която да покани учредителите на НДСВ, областния координатор на партията д-р Георги Желев и всички общински координатори, начело с координатора за община Добрич Олга Задгорска, всички общински съветници, за да се обсъдят противоречията и бъдещата работа на партията в областта.

 


Сходни връзки

АЛТЕРНАТИВНО НДСВ ИЛИ СРЕЩА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди