изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:36 EEST
ЗАМ.-ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛКИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ ШЕФА СИ    
НовиниПисмо до министъра на държавната администрация Димитър Калчев, до вицепремиера Пламен Панайотов и лидера на ДПС Ахмед Доган срещу областния управител Иван Иванов са изпратили двете му заместнички Севинч Касабова и Дочка Костадинова, съобщи в края на миналата седмица агенция "Фокус".

В информацията се съобщава още, че в писмото си двете зам.-областни управителки са били лишавани от информация и изолирани от събитията в областта и региона от областния управител Иван Иванов от самото им назначаване на постовете. Двете настояват за незабавни действия от страна на централната власт, се казва още в информацията на агенция "Фокус".
Припомняме, че Севинч Касабова и Дочка Костадинова бяха сред подписалите петицията до премиера и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски, Политическия съвет на НДСВ и народния представител Антония Първанова. С нея се иска прекратяване на правомощията на областния управител Иван Иванов за извършването на незаконосъобразни и несъвместими с морала и уронващи престижа на политическата партия НДСВ действия.
 


Сходни връзки

ЗАМ.-ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛКИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ ШЕФА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди