изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 23:54 EEST
"МАЙЧИНА ГРИЖА" Е ЧАСТ ОТ БОЖИЯТА ДОБРОТА    
ОбществоБивши и настоящи стипендианти събра по повод Великден дамският клуб вчера. Присъстващите почетоха паметта на децата, загинали в река Лим

За трета поред година дамски клуб "Майчина грижа" събра по повод Великденските празници свои бивши и настоящи стипендианти. Събитието се състоя в ресторант "Централ". "Пожелавам успех на нашите деца. Нека да успеят да осъществят мечтите си" - каза председателката на клуба Сиса Павлова. Тя призова присъстващите да сведат глави и с мълчание да почетат паметта на българските деца, загинали във водите на река Лим.
Тази година дамският клуб има общо 21 стипендианти. 13 деца, на които "Майчина грижа" е подал ръка, присъстваха на вчерашното събиране. А тези, които не успяха да дойдат, бяха изпратили поздравления към дамите. Ето какво се казва в картичката, изпратена от сестрите Мария /студентка в Мюнхен/ и Евгения /студентка в ДМА "Панчо Владигеров" в София/: "С много признателност можем да кажем, че сте част от голямата Божия доброта и необятна любов. Бъдете благословени!".
"Искаме да благодарим на клуба. Да пожелаем на дамите да са живи и здрави и да вярват в нас, ние няма да ги разочароваме" - споделиха вчера пред НДТ абитуриентите Калина, Исмаил, Павел и Златина. "Нека да продължават в същия дух и да помагат на още много деца. А клубът да се разраства все повече" - пожела на дамите от сърце Явор.
 


Сходни връзки

"МАЙЧИНА ГРИЖА" Е ЧАСТ ОТ БОЖИЯТА ДОБРОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди