изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:16 EEST
СЛЕДВАЩИЯТ ФИНАЛ НА ДОБРИЧЛИИ Е В КАЗАНЛЪК    
СпортКОЛОЕЗДЕНЕ

Добричкият колоездач Пламен Веселинов се нареди на 10 място на триетапния държавен отборен шампионат за юноши младша възраст в Свиленград. Той бе състезателят от тима на Добруджа, който се нареди най-напред в класирането. За състезанието в южния град треньорът Димитър Господинов заведе петима души. Георги Енев финишира 12, а веднага след него финалната линия пресече и Георги Цветанов.
"Доволен съм от представянето на моите момчета", каза треньорът Димитър Господинов. Той сподели, че липсата на стартове е попречело колоездачите ни да регистрират контролните си времена. Вместо това техните резултати били с минута по-слаби. "Ще наблегнем на участия на състезания, за да трупаме опит. Още тази седмица заминаваме за Казанлък, където юношите старша възраст и младежите ни ще участват в дисциплините 10 км по часовник и 60 км критериум", добави Господинов. Колкото до състезанието в Свиленград, той каза, че е останал изненадан от резултата и мястото на Пламен Веселинов, който нямал състезания зад гърба си, а се е представил най-добре от всички.
Заради обстановката в Косово отпадна участието на добричкия колоездач Георги Друмев, който трябваше да се включи в колотурнир в Македония. Домакините временно отменили масовите прояви, а сега Друмев се подготвя за Обиколката на Гърция, в която ще участва за шести път. Най-доброто си класиране там той е постигнал през 1999 година, завършвайки 11-и в генералното подреждане и четвърти в един от етапите. Обиколката на Гърция е в седем етапа. Стартът е в град Янина на 25 април, а колоездачите ще финишират в Атина. Георги Друмев ще участва от името на Хемус - Троян.
 


Сходни връзки

СЛЕДВАЩИЯТ ФИНАЛ НА ДОБРИЧЛИИ Е В КАЗАНЛЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди