изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:44 EEST
ПГАС Добрич ще защитават титлата си от миналата година    
СпортХандбалният отбор на Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич се класира за финалите при средношколците. Квотата за последния етап на турнира нашите спечелиха у дома, където надиграха представителите на Варна.

В зала "Русалка" добричлии надделяха над Професионалната гимназия по дървообработване /Варна/ с 24:20 гола. Гостите от морската столица дръпнаха с два гола в началото на мача, но домакините обърнаха резултата още преди почивката, която дойде при резултат 10:8.
С най-голям принос за победата на добричлии е националът Светослав Недев, реализирал 12 гола. Димитър Иванов бе най-точен от състава на варненци. Той отбеляза девет попадения във вратата на добруджанци. На финалите по хандбал за средношколци в град Баня нашите ще защитават титлата си от м.г. Целта пред добричлии е отново да станат номер 1 в България.

Зала Русалка бе домакин и на зоналното първенство по хандбал за девойки. На финала СОУ "Стефан Караджа" /Каварна/ загуби с 11:17 гола от тима на СОУ "Панайот Волов" /Шумен/.

При юношите и девойките не бяха допуснати два тима за участие в зоналното, поради неспазване на наредба на Националната федерация “Спорт в училище”.
 


Сходни връзки

ПГАС Добрич ще защитават титлата си от миналата година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди