изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:01 EEST
Диян Дейков извежда двама тежкоатлети на европейското в Киев    
СпортДобричкият селекционер по вдигане на тежести Диян Дейков официално ще бъде треньор на двама албанци по време на Европейското първенство за мъже в Киев. Шампионатът започва тази седмица.

От няколко месеца добруджанецът водеше заниманията на албански национали, които се подготвяха в Добрич. На последното контролно състезание Теохарис Траша, който ще премери сили в петък в категория до 77 кг, изхвърли 160 кг и изтласка 182 кг. Ако в изхвърлянето вдигне същия резултат и при благоприятно стечение на обстоятелствата, той има не малки шансове за медал, независимо че ще бъде в поток "Б".
Другият млад и перспективен състезател на Албания Таулан Черепе ще премери сили в категория до 69 кг. Неговите възможности при мъжете са скромни, но дава добри резултати за юношески състезател. Тежкоатлетът вдига над главата си 127,5 кг в изхвърлянето и 157 кг в изтласкването. С чартърен полет от София днес от 16 часа тримата потеглят за Киев. Там албанците ще се борят за добро отборно класиране, което да прати страната им и на участие на Олимпиадата.
 


Сходни връзки

Диян Дейков извежда двама тежкоатлети на европейското в Киев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди