изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:47 EEST
БУРНИ СТРАСТИ НА КОНСОЛИДАЦИОННАТА СРЕЩА НА НДСВ    
ПолитикаНезадоволителна оценка на работата на групата общински съветници от НДСВ дал снощи депутатът Енчо Малев на свиканата от него среща за консолидация и единение.

Присъствали са около 50 души, сред които двамата депутати Енчо Малев и Антония Първанова, координаторите на партията от областта, общинските съветници от НДСВ в Добрич, членове, учредители на партията. В началото на срещата Е. Малев изнесъл информация с оценка за организационното състояние на НДСВ. В нея в критичен тон той поставил въпроса, че вместо да се насочва към дневния ред на обществото и да се работи за доброто взаимодействие на институциите, активът на партията в Добрич се занимава с изясняване на лични взаимоотношения и интриги.

Е. Малев е подчертал, че трябва да се работи в посока печелене на общественото доверие. По-късно срещата е продължила с изказвания на координатори на НДСВ от областта. Областният координатор на НДСВ д-р Георги Желев в изказването си подчертал, че аудиторията на срещата е прекалено широка за дискутиране на подобни въпроси. Според него, целта на срещата била да се търси отговор за петицията с исканата оставка на областния управител Иван Иванов.

Докато НДТ получаваше тези информации се чуваха високите децибели на изказванията в залата на дом-паметника "Йордан Йовков", където се провеждаше срещата.
 


Сходни връзки

БУРНИ СТРАСТИ НА КОНСОЛИДАЦИОННАТА СРЕЩА НА НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди