изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:42 EEST
10 ГОДИНИ СДРУЖЕНИЕ "ПЕШЕХОДКО"    
ОбществоИзложба с детски рисунки ще се открие в 15 часа във фоайето на община Добрич.

Проявата е посветена на 10-годишнината от създаването на сдружение "Пешеходко". Честването им продължава от 1 март до 1 юни - Деня на детето. По-късно днес пресконференция ще дадат представители на сдружението от Добрич, Пловдив, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Сливен и Силистра. Утре на площад "Свобода" ще се представят децата от всички детски градини в града.
Първото крупно мероприятие, организирано от сдружение "Пешеходко", е било на 1 юни 1994 г. В него са участвали 2000 деца от 14 детски градини, а целта е била да се ангажира вниманието на добричлии с проблема за опазване на живота на децата.
Под ръководството на сдружение "Пешеходко" във всички детски градини в Добрич се провежда организирана дейност по безопасност на движението по пътищата. Системно се работи по превенция на риска за произшествията с деца. От сдружение "Пешеходко" отчитат положителни резултати от своята дейност.
 


Сходни връзки

10 ГОДИНИ СДРУЖЕНИЕ "ПЕШЕХОДКО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди