изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:52 EEST
“ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ” ГОСТУВАТ НА “ЖЕЛЕЗНИЧАР”    
СпортУтре са срещите от XX кръг на мъжката “А” хандбална група, в който отборът на “Добруджа” гостува на “Железничар” в столицата. След победата миналата седмица над “Ботев” в Българене няма съмнение, че и сега “жълто-зелените” ще излязат за двете точки, за да докажат, че са сред най-силните състави в първия ни ешелон.

Контузени и наказани състезатели в отбора на добруджанци няма, но те отново ще бъдат принудени да пътуват в деня на срещата заради безпаричието в клуба. На практика възпитаниците на Георги Андреев загубиха шансовете си да се класират за плейофите и да участват в борбата за разпределението на медалите. Но трябва да са доволни от представянето си в шампионата, защото въпреки финансовите проблеми ще постигнат безпроблемно целта, която бяха си поставили - да завършат редовния сезон в първата шестица. А това съвсем не е малко, като се има предвид, че и тази никой не им подаде ръка въпреки многобройните призиви на клубното ръководство.
Останалите срещи от кръга са : “Осъм” /Лч/ - “Спартак” /Вн/, ЦСКА - “АСТИ’91”, “Локомотив” /Вн/ - “Цар Самуил” /Пч/, НСА - “Ботев” /Българене/, а “Пирин” /Г. Делчев/ почива.
 


Сходни връзки

“ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ” ГОСТУВАТ НА “ЖЕЛЕЗНИЧАР” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди