изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:13 EEST
ДЪЖД ОТ ГОЛОВЕ КРАЙ МОРЕТО    
СпортВ мач от първенството на Североизточната “В” футболна група, игран в Каварна, местният “Калиакра” се наложи над “Септември” /Тервел/ с 5:3.

. Домакините откриха резултата още във 2-та минута с попадение на Петко Петков, а в 25-та мин. Искрен Иванов се разписа за 2:0. Но тервелският тим нямаше намерение да се предава и шест минути преди края на полувремето се стигна до изравняване. Усетили, че победата може да им се изплъзне, каварненци вдигнаха оборотите и набързо вкараха още два гола. В 42-та мин. след изпълнен от Пенко Колев пряк свободен удар топката се отби от стената, а Андреев я прати в мрежата. В следващата минута П. Петков отбеляза второто си попадение в срещата и доведе резултата до 4:2. В 52-та мин. гостите си отбелязаха автогол, а в 75-та мин. Хорозов вкара за “Септември” и оформи крайното 5:3. В следващия кръг, който е на 2 май, “Калиакра” гостува на “Аксаково” , а “Септември приема “Черноморец” /Чернево/.

 


Сходни връзки

ДЪЖД ОТ ГОЛОВЕ КРАЙ МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди