изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:58 EEST
ОТЧЕТНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ГЕН. ТОШЕВО    
ПолитикаОтчетна конференция на БСП в Ген. Тошево се проведе вчера. Гости на нея бяха членовете на Висшия съвет на БСП депутатът Стефан Данаилов и Георги Хаджийски.

Преди да отпътува за натам С. Данаилов обясни, че отива на конференция на победители. Припомняме, че на местни избори'2003 БСП спечели в общината кметското място, мнозинство в местния парламент, както и много от кметските места по селата.
Лидерът на партията в Ген. Тошево Недко Марчев обясни за НДТ, че отчетно-изборната конференция в града ще се проведе, според 3-годишния цикъл, залегнал в устава на партията, през следващата година. На форума на социалистите в Ген. Тошево вчера е отчетена работата на партийната организация, както и участието в местните избори. Набелязани са задачите до отчетно-изборната конференция през 2005 г. Приета е резолюция въз основа на направените предложения по трите внесени доклада - политически, за работата на общинските съветници от миналия мандат и на контролната комисия.

 


Сходни връзки

ОТЧЕТНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди