изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:35 EEST
Добруджанци загубиха служебно от “Железничар”    
СпортВ XX кръг от първенството на мъжката “А” хандбална група отборът на “Добруджа” загуби служебно с 10:0 от “Железничар”, след като не се яви в пълен състав за двубоя в столицата.

Заради безпаричието в клуба състезателите за пореден път бяха принудени да пътуват за среща навън в деня на мача. И този път те тръгнаха с лични автомобили , но, за съжаление, едната кола закъса по пътя и не можа да продължи за София. “Изпуснахме почти сигурна победа”, заяви по-късно президентът на добричкия клуб Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на отбора. Въпреки тази загуба “жълто-зелените” остават в първата шестица на таблицата с класирането и по всяка вероятност ще останат там и след края на редовния сезон. Дано обаче в Добрич най-после погледнат с по-добро око на единствения колективен спорт, който въпреки финансовите проблеми оцеля в елитната група. А да не забравяме, че детско-юношеските състави на “Добруджа” също са сред най-добрите в страната и всяка година печелят титли и медали от държавните първенства.

ПРОГРАМА ЗА XXI КРЪГ
1.05.2004 г.
Пирин - Железничар
Цар Самуил - ЦСКА
АСТИ’ 91 - Осъм
Добруджа - НСА /16.00 ч./
Ботев - Локомотив
Спартак - почива
 


Сходни връзки

Добруджанци загубиха служебно от “Железничар” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди