изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:02 EEST
ПИТБУЛЪТ ТАЙСЪН ИЗГРИЗАЛ МЕБЕЛИТЕ    
ЛюбопитноС питбул на 8 месеца се представи на киноложката изложба в СОУ "Св. Климент Охридски" през миналата седмица 17-годишният ученик Деян Цветков.

Кучето се казва Тайсън - кръстено е на световноизвестния боксьор. Името напълно му подхожда, защото, както споделя стопанинът му, е много агресивен. "Гледа се трудно, не е като другите кучета" - разказва за него Деян. Тайсът правел много бели в апартамента, в който го отглеждат. Родителите на 17-годишното момче не знаели за желанието му да се грижи точно за такава порода куче докато не го завел у дома. Били категорично против, но в последствие свикнали с кучето и сега много го обичат.
Една от най-големите бели, които е правил Тайсън, била когато му никнели зъби. Тогава той наред изгризал краката на мебелите - на масите, на столовете... Тайсън не е придирчив по отношение на храната, разказва Деян. Пада си по месото, не отказва и кучешка храна. Едно от любимите му занимания са разходките - стопанинът му отделя поне по час, час и половина за тях на ден.

 


Сходни връзки

ПИТБУЛЪТ ТАЙСЪН ИЗГРИЗАЛ МЕБЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди