изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:53 EEST
ЕНЧО МАЛЕВ ОГЛАВИ РЕГИОНАЛНИЯТ СЪЮЗ ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА    
Икономика
Решението бе взето на първото общо събрание на структурата, учредена преди седмица. За секретар на организацията бе избран Галин Господинов


Единодушно народният представител Енчо Малев бе избран за председател на учредената преди седмица регионална структура на Съюза за стопанска инициатива. Другите двама номинирани бизнесмени - Иван Калинков - директор "Експлоатация" на "Албена" АД, и Галин Господинов - управител на "Господинов и синове", оттеглиха кандидатурите си като подкрепиха тази на Е. Малев. За секретар на организацията бе избран Галин Господинов.
Е. Малев благодари за доверието и декларира, че има намерение да се включи активно в работата на организацията занапред и призова и останалите да сторят същото. Той заяви, че ще направи възможното, за да има регионалната работодателска структура свой офис и технически секретар, за да е по-ефективна работата му.
През първата година техническият секретар ще бъде назначен към "Добруджански хляб", а разходите за офиса ще са от членския внос. Именно въпросът по колко да отделят месечно фирмите за членство в организацията при определен минимум от централата на ССИ - 3 лева месечно, предизвика най-бурни дебати в залата. Имаше предложения членският внос да е дефиринциран според броя на работниците. В крайна сметка бе решено през първата година членовете на регионалната структура да плащат по 100 лева годишно.
 


Сходни връзки

ЕНЧО МАЛЕВ ОГЛАВИ РЕГИОНАЛНИЯТ СЪЮЗ ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.14 секунди