изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:23 EEST
Берое се завърна в "А" група    
СпортСлед изиграването на срещите от 27 кръг на "Б" ПФГ отборът на ПФК Берое (Стара Загора) спечели промоция в "А" група, въпреки че всички отбори в челото на класирането победиха съперниците си.

Преднината от 8 точки пред втория -Пирин (Благоевград) и третия Несебър, по всичко личи, че ще гарантира на старозагорци и спечелването на първенството на "Б" група тази година. Изключително изострена стана борбата за местата, даващи право на промоция в "А" група. В оставащите до края на сезона три кръга Пирин (Благоевград), Несебър, Светкавица (Търговище) и Добруджа (Добрич) ще трябва да спечелят битката за елита. Преднината на Пирин изглежда комфортна, макар че програмата им не е от най-леките. "Орлетата" ще гостуват в сряда на борещия се спасение Септември (София) и при неблагоприятен изход на стадиона в столичния квартал "Красна поляна", ще имат възможността да решат всичко в директен сблъсък с Несебър у дома. Хората от морския град пък ще почиват в следващия кръг и след гостуването в Благоевград ще посрещнат в последната си среща за сезона друг конкурент за "А" група - Добруджа (Добрич). В най-изгодна позиция се оказва Светкавица (Търговище). Програмата на "мълниите" до края на сезона е повече от лесна. Следва неприятно гостуване в Свищов, но след това хората на инж. Петко Матеев ще премерят сили с доиграващите сезона "Рилски спортист" в Самоков и Спартак (Плевен) у дома. На дъното на временното класиране в "Б" група Септември (София) и Белите орли (Плевен) имат почти нищожни шансове, след като им останаха само две срещи до края на сезона, докато "конкуриращият" ги за "В" група Академик (Свищов) има мач по-малко от тях. Столичани имат невъзможна мисия, след като срещат борещите се за промоция в "А" група Пирин и Добруджа. Плевенските "орли" - след почивка в следващия кръг, ще гостуват на лидера "Берое", където благоприятен резултат е малко вероятен и на финала ще играят у дома със стабилния Етър 1924 (Велико Търново).

 


Сходни връзки

Берое се завърна в "А" група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди